MATERIALS PER A LA CATEQUESI – QUARESMA I PASQUA

CUARESMA I PASQUA - EFATÀ

5% descompte exclusiu web

11,50 

10,93 

11,50 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

MATERIALS PER A LA CATEQUESI – QUARESMA I PASQUA

CUARESMA I PASQUA - EFATÀ

Amb aquesta nova publicació dels materials catequètics del butlletí Efatà, la Delegació Diocesana de Catequesi expressa, una vegada més, la seva fidelitat a la missió encomanada: estar al servei de la catequesi diocesana, al servei dels catequistes, dels infants, joves i adults que reben aquest servei eclesial, dels pares i de les parròquies.

L’actual equip de Delegació de Catequesi li va semblar positiu recopilar i organitzar els materials catequètics que havien anat surtint durant els cinquanta números de Quaresma i Pasqua.

Aquests materials han anat sortint en diversos anys, és per això que no hi ha una continuitat lògica entre ells, sinó tot un seguit d’eines que poden ser útils com a complements catequètics. Aquest material no és substitutiu de cap catecisme, en els quals es vol oferir un itinerari catequètic complert; sinó que, és un recolzament a la sessió de catequesi o a possibles celebracions catequètiques.

Així mateix, la majoria de les activitats, que no totes, estan pensades pels infants en edat catequètica, però es poden adaptar segons les necessitats i destinataris.