LLIBRE LA BÍBLIA POPULAR - BCI

LLIBRE LA BÍBLIA POPULAR - BCI
Autors: ASSOCIACIO D'EDITORS DE LA BCI‚ CB | PASTOR, PERICO (il)
PVP: 9.09€ ( 9.45€ amb IVA )
ISBN: 9788498054682
Data de publicació: 03/11
Editorial: Associació d'editors de la BCI
Número d'edicions: 1
Dades del llibre : 2209 pags; Cartoné; 14.5 × 21.5 cm
Idioma: Català
Sinopsi:

Aquesta edició reprodueix el text de la Bíblia Catalana. Traducció Interconfessional (BCI), traduït de les llengües originals per un equip de biblistes de l’Associació Bíblica de Catalunya i aprovat per la Conferència Episcopal Espanyola el 26 de setembre de 2007.

Neix una nova edició catalana de la Bíblia pensada perquè tothom qui vulgui comprar la bíblia no es faci enrere per una qüestió monetària. Per això es posa a la venda la Bíblia catalana de traducció interconfessional, BCI, a un preu de 9,95 €. Aquesta edició és el resultat d’una feina conjunta feta per cristians de diverses confessions. Des de l’any 1993 se n’han venut més de 115.000 exemplars.

Els impulsors d’aquesta Bíblia popular són: l’Editorial Claret, l'Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona, Happy Books / La Formiga d'Or, Publicacions de l'Abadia de Montserrat i Societats Bíbliques Unides.

L’objectiu és que el llibre es pugui trobar a totes les llibreries catalanes i als centres comercials; que estigui a l’abast de tothom, tractant a aquesta Bíblia per a tothom igual que un best seller.

L’edició ha estat realitzada amb la supervisió del grafista i crític d’art Daniel Giralt-Miracle, de tapa dura i paper bíblia. La coberta i els dibuixos interiors són de Perico Pastor, que ha il·lustrat l’edició de luxe de la BCI.

Materies

Bíblia >> Bíblies

Llibres del mateix autor

 

Comentaris

Ha de ser fante0stic el llibre que motences Ara perf2 he recordat un text que vaig llegir fa temps que parlava del general MacArthur.PS: No se9 perque8 perf2 quan llegeixo una ressenya de les teves m'entren ganaes de llegir el llibre. -c9s el primer dia de classes als EEUU, i la mestra presenta a Suzuki, fill d'un empresari japone8s, als nois de sise8. La mestra els diu:- Comencem repassant un xic d'histf2ria americana. Qui va dir: “Donin-me la llibertat o donin-me la mort?”La classe va quedar callada, excepte Suzuki:- Ho va dir Patrick Henry, el 1775.- Molt Be9! Qui va dir “el govern del poble, per al poble no ha de desapare8ixer de la fae7a de la terra?”De nou, cap resposta de la classe, excepte Suzuki:- Abraham Lincoln, el 1863La mestra, sorpresa, els diu: Nens, hauria de fer-vos vergonya. Suzuki, que e9s nou en el nostre paeds, sap me9s de la nostra histf2ria que voste8s. La mestra escolta un xiu-xiu:- A la merda amb els maleefts japonesos!- Qui ho ha dit aixf2? Va preguntar la mestra? Novament Suzuki aixeca la seva me0 i diu:- El General MacArthur, el 1942 i Lee Iacocca, el 1982.La classe quede0 muda i un dels nois digue9:- Vaig a vomitar!La mestra tracte0 de veure qui ho havia dit:- Ja este0 be9, Qui ho ha dit?- George Bush (pare) al Primer ministre japone8s el 1991— digue9 SuzukiUn dels alumnes, furif3s, li crida des del fons:Xupa-me-la!!!Suzuki, gairebe9 saltant en la seva cadira, li diu a la mestra:- Bill Clinton a Mf3nica Lewinsky. 1997!!La classe entra en un estat d'histe8ria. La mestra es desmaia. Condeix el caos. Mentre els nois s'arremolinen al voltant de la mestra esvaefda, un d'ells exclama: Merda, mai havia vist una cate0strofe com aquesta, si pregunten ha estatcolpa meva Suzuki respon: “Jose9 Mareda Aznar, 9 de desembre de 2002”.

Envia un nou comentari

Comprovació de seguretat
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.