Campaña "haces 6 años"

A partir del 2 de mayo

 

cerrar

miércoles 26 de abril

Semana II de Pascua

Día Mundial de la Propiedad Intelectual

 

Añade el santoral a tu calendario 

San Isidoro, obispo y doctor de la Iglesia
San Isidoro, obispo y doctor de la Iglesia

Miembro de una familia ejemplar, tuvo tres hermanos canonizados: Leandro, Fulgencio y Florentina. Sacerdote de Sevilla, sucedió en su sede episcopal a su hermano Leandro (600). Sus dos grandes obras más importantes: las famosas Etimologías, enciclopedia de la sabiduría de la antigüedad adaptada a las exigencias de su tiempo; y el Libro de los Proemios, aclara el significado de los libros de la Biblia para que sean comprendidos por la mentalidad popular.

actividades

28 / 02
Del teu germà musulmà
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Fragmenta Editorial - Presentació del llibre Del teu germà musulmà de Dídac Lagarriga.

A l'acte hi intervindran Josep Lluís Vázquez Borau, membre de la Comunitat Charles de Foucauld, Joan Lluís Pérez Francesc, vicepresident de l'Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i Dídac Lagarriga, autor del llibre.

La presentació tindrà lloc dimarts 28 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

DEL TEU GERMÀ MUSULMÀ

Aquest text ens mostra un islam silent i místic, un islam en què no manca un intens vessant social i cultural que busca continuament la trobada amb tothom. Dídac P. Lagarriga ens endinsa en el recinte del diàleg interreligiós: el destinatari de les cartes (Charles de Foucauld, el lector o la pròpia necessitat d'explicar-se) és el seu àlter ego i de la mateixa forma també és l'altre. Una conversa que defuig la lògica del temps i les raons del dogma per mantenir-se en la intimitat de l'experiència a través de les cartes d'algú que es va convertir a l'islam i que es relaciona amb un altre algú que va prendre la decisió de convertir-se al cristianisme gràcies a l'islam.

 

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari