660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

Els joves, la fe i el discerniment vocacional

L'Editorial Claret editarà, el proper dimarts 13 de novembre, en català, la publicació del text del Document Final i els Vots del Document Final del Sínode dels Bisbes al Sant Pare Francesc, al final de la XV Assemblea General Ordinària (3-28 de octubre de 2018) sobre el tema «Els joves, la fe i el discerniment vocacional».

 

ELS JOVES, LA FE I EL DISCERNIMENT VOCACIONAL

És important aclarir la relació entre l’Instrumentum laboris i el Document final. El primer és el quadre de referència unitari i sintètic emergit dels dos anys d’escoltar; el segon és el fruit del discerniment realitzat i recull el nuclis temàtics generadors sobre el qual els Pares sinodals s’han concentrat amb particular intensitat i passió. Reconeixem, doncs, la diversitat i la complementarietat d’aquests dos textos.
El present Document s’ofereix al Sant Pare i també a tota l’Església com a fruit d’aquest Sínode. Com que el recorregut sinodal encara no s’ha acabat i preveu una fase d’actuació, el Document final serà un mapa per a orientar els pròxims passos que l’Església és cridada a fer.

 

 

recuerda

novedades