660 671 515

Recibe el Boletín clicando aquí

cerrar

martes 13 de noviembre

Semana XXXII del tiempo ordinario

San Leandro

Obispo de Sevilla (578), en el Concilio III de Toledo recibió al rey visigodo Recaredo a la fe católica (589).

Els joves, la fe i el discerniment vocacional

L'Editorial Claret editarà, el proper dimarts 13 de novembre, en català, la publicació del text del Document Final i els Vots del Document Final del Sínode dels Bisbes al Sant Pare Francesc, al final de la XV Assemblea General Ordinària (3-28 de octubre de 2018) sobre el tema «Els joves, la fe i el discerniment vocacional».

 

ELS JOVES, LA FE I EL DISCERNIMENT VOCACIONAL

És important aclarir la relació entre l’Instrumentum laboris i el Document final. El primer és el quadre de referència unitari i sintètic emergit dels dos anys d’escoltar; el segon és el fruit del discerniment realitzat i recull el nuclis temàtics generadors sobre el qual els Pares sinodals s’han concentrat amb particular intensitat i passió. Reconeixem, doncs, la diversitat i la complementarietat d’aquests dos textos.
El present Document s’ofereix al Sant Pare i també a tota l’Església com a fruit d’aquest Sínode. Com que el recorregut sinodal encara no s’ha acabat i preveu una fase d’actuació, el Document final serà un mapa per a orientar els pròxims passos que l’Església és cridada a fer.

 

 

recuerda

Recomendaciones
Recomendaciones

Literatura religiosa

novedades