Horari: 
de 10 a 14 i de 16 a 20

activitats

activitats

Tornar
17 / 09
gener 01
Presentació del llibre "Les bates blanques"
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Presentació del llibre Les bates blanques de Xavier Giribés i Sala.

L'acte anirà a càrrec de Lluís Serra, doctor en psicologia i especialista en enneagrama, Dra. Eva Martínez Balibrea, investigadora en Cap del grup de recerca de càncer colorectal on es destinen els beneficis de la venda dels llibres i Imma Folch, editora del llibre.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 17 de setembre a les 19:00h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

Les bates blanques recull l’experiència vital del seu autor, Xavier Giribés i Sala (Mataró, 1958).

Llicenciat en màster en Administració i Direcció d’Empreses (Lic&MBA, 1981) va dedicar-se professionalment al món de les finances. Va estar sempre vinculat a la vida cultural de Mataró. Per una banda, amb iniciatives de caire pedagògic i de fons solidari a través dels Antics Alumnes de Valldemia. I per l’altra, la seva passió pel teatre va fer que col·laborés activament al voltant del teatre Sala Cabanyes de Mataró. L’any 2009 li van detectar un càncer de colon greu contra el qual va lluitar, contradient tot pronòstic mèdic, fins al 2016. 

En Xavier sempre va utilitzar l’escriptura com una manera de transmetre emocions, records i històries. El millor llegat que ens ha deixat en Xavier, a més de la seva manera de viure, són els seus pensaments i sentiments en forma de relat autobiogràfic.

El llibre explica el dia a dia de conviure amb el càncer: com afrontar l’evolució de la malaltia, com adaptar-se a una nova vida i, finalment, perquè va decidir escriure'l. La intenció d’en Xavier era compartir la seva experiència i poder publicar un llibre que contribuís a la recaptació de fons per a la investigació del càncer colorectal.

Els beneficis de l'edició d'aquest llibre es destinaran al projecte d’investigació “Estudi dels mecanismes de resistència al tractament del càncer colorectal” de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), Can Ruti.

Com diu un dels metges que el va tractar, és un llibre que per la seva humanitat ens tocarà com a familiars i amics o com a pacients.

Per a més informació: www.lesbatesblanques.cat

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats