660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

divendres 20 de setembre

Setmana XXIV durant l'any

St. Andreu Kim i St. Pau Chong i companys

 

Memòria obligatòria

Tres cruentes persecucions (1839, 1846 i 1866) van originar 103 màrtirs a Corea. Destaquen el primer prevere, Andreu Kim, i Pau, catequista laic que durant vint anys guià la comunitat: “Us ho prego: no negligiu l’amor fratern, ajudeu-vos els uns als altres i persevereu fins que el Senyor es compadeixi de nosaltres i allunyi la tribulació. Aquí, a la presó, som una vintena. Si algú és sacrificat, us prego que no abandoneu la seva família” (Última exhortació d’Andreu).

Oració col·lecta

Oh Déu, creador i salvador de tots els homes, que d’una manera admirable vau cridar el poble de Corea a la fe catòlica perquè fos possessió vostra personal, i el vau fer créixer amb la mort gloriosa dels màrtirs Andreu, Pau i els seus companys; concediu-nos, per la seva intercessió i el seu exemple, que també nosaltres perseverem fins a la mort en la fidelitat a la vostra paraula.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
06 / 03
juny 03
100 preguntes filosòfiques
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Cossetània Edicions - Presentació del llibre 100 preguntes filosòfiques per satisfer les ments inquietes d'Oriol Quintana.

L'acte anirà a càrrec de Laura Fabregat de Cossetània Edicions, el Dr. Ramón Alcoberro professor de filosofia de la Universtat de Girona i Oriol Quintana, autor del llibre.

La presentació tindrà lloc dilluns 6 de març a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

100 PREGUNTES FILOSÒFIQUES PER SATISFER LES MENTS INQUIETES

El present llibre repassa tota mena de qu¨estions de la tradició filosòfica, des de les més clàssiques fins a aquelles que s’han incorporat recentment, amb esperit divulgatiu i amb tocs subtils d’ironia. Conceptes essencials de la filosofia, com la veritat, la justícia i el bé, apareixen en aquestes pàgines a partir de qu¨estions de caire seriós, com “Ens hem d’autocensurar per no ofendre?” o “És legítima la tortura?”, i altres aparentment més lleugeres, com “Què tenen en comú els porquets i les princeses?” o “Existeixen els Emirats Àrabs Units?”. En definitiva, hi trobareu tot un seguit de 100 preguntes que segurament us heu fet alguna vegada a la vida, tractades amb rigor, un llenguatge planer i, sovint, un to divertit.

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats