660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimarts 13 de novembre

Setmana XXXII de durant l'any

Sant Leandre

Bisbe de Sevilla (578), en el Concili III de Toledo rebé el rei visigot Recared a la fe catòlica (589).

activitats

activitats

Tornar
11 / 12
novembre 12
Centinela en la noche
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

La Facultat de Filosofia de Catalunya, l’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i la Comunitat Ecumènica Horeb Carles de Foucauld - Presentació del llibre Centinela en la noche de José Luis Vázquez Borau.

L'acte anirà a càrrec del Dr. Jaume Aymar i Ragolta, degà de la FFC, el Dr. Albert Llorca Arimany, president de l’IEMC, Nicolás Saiz, vicepresident de la Comunitat Ecumènica Horeb Carles de Foucald i José Luis Vázquez Borau, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 11 de desembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

CENTINELA EN LA NOCHE

Es indudable que actualmente, en nuestro entorno, hay una búsqueda de «espiritualidad», se denomine ésta como se denomine. Esta búsqueda de «cualidad humana», como también se llama a la espiritualidad «laica», si quiere llegar a buen puerto y no quedarse en «formas huecas de espiritualidad sin fundamento», tiene que ir por senderos de profundización interior gracias al silencio, la sabiduría y la mística. Es decir, desarrollando plenamente nuestra inteligencia espiritual. Los presentes interrogantes desde el silencio están pensados para ayudar a desarrollar y vivir en plenitud nuestra personalidad. Pues en el silencio se vislumbran grandes cosas.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats