660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dilluns 10 de desembre

Setmana II d'Advent

Dia Internacional dels Drets Humans

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Dedicació de la Catedral de Terrassa

Dedicació de la Catedral de Terrassa. Festa a la diòcesi de Terrassa

Cant d’entrada

Vaig veure baixar del cel, venint de Déu, la ciutat santa, la nova Jerusalem, abillada com una núvia que s’engalana per al seu espòs.

Oració col·lecta

Oh, Déu, Vós que amb aquestes pedres vives i escollides, que són els vostres fidels, us construïu un temple digne de Vós, augmenteu en la vostra Església la gràcia que li heu donat, a fi que el poble fidel creixi contínuament com a edificació de la Jerusalem celestial.

O bé:

Oh, Déu, que heu donat el nom d’Església al vostre poble, feu que la comunitat reunida en nom vostre us veneri, us estimi, us segueixi i arribi, conduïda per Vós, a les promeses eternes.

Avui també celebrem Santa Eulàlia de Mèrida: Una altra joveneta cristiana, ara a Mèrida, que va ‘parlar bé’ de la seva fe, i per això sofrí el martiri (s. IV).

activitats

activitats

Tornar
15 / 05
gener 01
Club de lectura
lloc: Llibreria Claret
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Elena Sauquet, coordinadora de tallers relacionats amb la literatura, ens guiarà i ens farà assaborir millor la lectura, amb la seva experiència com a autora, mestra i conductora d'altres grups de lectura a l'AbacusCasa del llibre, l'FNAC...

Per a més informació i inscripcions pots posar-te en contacte directament amb la coordinadora al correu electrònicelena_sauquet@yahoo.es.

Una petita llibreta per fer anotacions, una atmosfera de concentració i atenció en el procés de lectura. 

L'activitat es realitzarà a la secció de literatura infantil de la Llibreria Claret, a la segona planta.

La propera sessió serà dimarts 15 de maig a les 19h i parlarem de l'obra Que se mueran los feos de Boris Vian.

 

QUE SE MUERAN LOS FEOS

Tras saludar a los amigos y tomar una copa, Rock Bailey salió del club del viejo Lem a tomar el aire. Una invitación a fumar, un pequeño mareo y… Rocky, joven y atractivo deportista californiano, se ve envuelto, sin comerlo ni beberlo, en una turbia historia de experimentos genéticos, luchas entre bandas y misteriosas apariciones y desapariciones de rubias despampanantes. A cuestas con su preocupación por conservarse casto hasta los veinte años, Rocky, ayudado por sus amigos, intentará resolver una enmarañada trama a lo largo de las páginas de esta delirante y corrosiva parodia de novela negra, tan de moda en sus días. Aquí todo es posible : dar al traste con los buenos propósitos de castidad, lanzarse en paracaídas sobre una isla, que hablen los perros, que se hagan chistes sobre el presidente Truman… y que se desee la muerte de los feos.

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

 

 

historial d'activitats

novetats