660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dissabte 23 de febrer

Setmana VI durant l'any

Sant Policarp, bisbe i màrtir

 

Memòria obligatòria

Aquest deixeble dels Apòstols i bisbe d’Esmirna sofrí el martiri vers l’any 155 en una foguera de l’estadi de la seva ciutat, i confessà així, valerosament, la seva fe: ‘Fa vuitanta-sis anys que serveixo el Crist i no m’ha fet cap mal; com podria blasfemar del meu Rei que m’ha salvat?’ (Carta a l’església d’Esmirna).

Oració col·lecta

Oh Déu, Senyor de tota la creació, Vós heu volgut que Sant Policarp, bisbe, fos comptat entre els màrtirs. Concediu-nos, per la seva intercessió, que, havent pres part amb ell en el Calze de Crist, ressuscitem per a la vida eterna.

activitats

activitats

Tornar
17 / 10
gener 01
El diario de Martina
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial La vocal de Lis - Presentació del llibre El diario de Martina d'Enrique Calicó.

L'acte anirà a càrrec de Leopoldo Abadía, escriptor, Imma Domènech, editora i Enrique Calicó, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 17 d'octubre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

EL DIARIO DE MARTINA

Después de cinco años de letargo tras la muerte de su marido, Martina aprovecha la excusa de su 70 cumpleaños para emprender un viaje a París con sus amigas, deseosas de que retome su pasión por la vida. En París decide escribir sus vivencias durante seis meses, dejando constancia escrita de sus pensamientos y sentimientos, con una mirada en el presente y otra en el pasado, al que pertenece su amigo Ginés, ahora tan cambiado y, pese a las circunstancias adversas, tan alegre.
Martina explora el yo más íntimo en estas páginas en las que deja constancia de su amor por su hija y su familia y del recuerdo de su marido, que estará siempre presente en su corazón.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats