660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dijous 13 de desembre

Setmana II d'Advent

Santa Llúcia

 

Memòria obligatòria

El seu nom rememora la ‘llum’, i per això en els països nòrdics és invocada enmig del llarg hivern obscur mentre que a d’altres molts indrets esdevingué la protectora de la vista. Sabem que va ser una màrtir siciliana (segle IV): ‘A Crist el podem subjectar, no amb nusos de corda sinó amb els lligams de la caritat, les regnes de l’enteniment: el retenim amb l’amor de la nostra ànima’ (Sant Ambròs, a les verges).

Oració col·lecta

Senyor, que la intercessió gloriosa de Santa Llúcia, verge i màrtir, ens ajudi a celebrar ara el seu martiri i a fruir per sempre de la seva glòria.

activitats

activitats

Tornar
17 / 10
gener 01
El diario de Martina
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial La vocal de Lis - Presentació del llibre El diario de Martina d'Enrique Calicó.

L'acte anirà a càrrec de Leopoldo Abadía, escriptor, Imma Domènech, editora i Enrique Calicó, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 17 d'octubre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

EL DIARIO DE MARTINA

Después de cinco años de letargo tras la muerte de su marido, Martina aprovecha la excusa de su 70 cumpleaños para emprender un viaje a París con sus amigas, deseosas de que retome su pasión por la vida. En París decide escribir sus vivencias durante seis meses, dejando constancia escrita de sus pensamientos y sentimientos, con una mirada en el presente y otra en el pasado, al que pertenece su amigo Ginés, ahora tan cambiado y, pese a las circunstancias adversas, tan alegre.
Martina explora el yo más íntimo en estas páginas en las que deja constancia de su amor por su hija y su familia y del recuerdo de su marido, que estará siempre presente en su corazón.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats