Tancat per vacances del 2 al 22 d'agost 

activitats

activitats

Tornar
12 / 01
desembre 01
Els llops ja no viuen als boscos i A la colònia hidràulica i altres contes
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

 

Editorial Pagès - Presentació de les obres, <<Els llops ja no viuen als boscos>> de Teresa Saborit i <<A la colònia hidràulica i altres contes>> de Sílvia Romero. A l'acte hi intervindran les dues autores i Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors.

Teresa Saborit va ser guardonada amb el  XIPremi 7lletres per aquesta obra.

Sílvia Romero va guanyar el XXIV Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar 2016.

Les presentacions tindran lloc dijous, 12 de gener del 2017 a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

ELS LLOPS JA NO VIUEN ALS BOSCOS

La maldat que simbolitzava el llop en les versions originals dels contes clàssics ha perviscut fi ns als nostres dies. Els "llops" continuen sent un perill malgrat que ara rebin altres noms, malgrat que ara s'ocultin a l'escola, al carrer o en la pròpia família; malgrat que ja no visquin als boscos. Els set relats d'aquest llibre, narrats en primera persona, volen donar veu a tots aquells nens que callen quan un "llop" els ataca, que no diuen res perquè creuen que és "normal", que s'amaguen perquè els avergonyeix la idea que algú pugui descobrir el seu malson. Deia Tolstoi que "totesles famílies felices s'assemblen, però cada família infeliç ho és a la seva manera". Ningú no sap què s'amaga
rere una porta tancada.

 

 

A LA COLÒNIA HIDRÀULICA I ALTRES CONTES

L'autora, amb el to irònic que caracteritza la seva obra en general però sobretot la narrativa breu, ens exposa diferents escenaris i situacions on el tema de la mort apareix amb tractaments i enfocaments ben diversos. Fins al punt que, en més d'una i més de dues ocasions, la lectura us dibuixarà un somriure còmplice. Així, teniu la descripció un tant futurista i fregant la ciència- ficció a De pesca, o us podeu endinsar en el terreny de la fantasia a Tot un personatge. Podeu viure una trobada ben peculiar a Ens coneixem? o una mort vorejant la comicitat grotesca a Suïcidi. També hi trobareu sentiments o desitjos com la venjança, la gelosia, la por, la curiositat... o la denúncia.

historial d'activitats

novetats