Tancat per vacances:

de l'1 al 23 d'agost.

tancar

dilluns 10 d'agost

Setmana XIX durant l'any

Sant Llorenç

Diaca important de Roma que és presentat com el responsable dels béns més preuats de l’Església: els pobres. Màrtir (258).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
14 / 03
gener 01
L'enigma de l'Idzumo
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Gregal - Presentació del llibre L'enigma de l'Idzumo de Josep Maria Ibarra.

L'acte anirà a càrrec de Mixa, blogger literària, Jesús Hernández, periodista i escriptor i Josep Maria Ibarra, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 14 de març a les 18:30h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

L'ENIGMA DE L'IDZUMO

Professors, pares i alumnes de l'Escola Els Til·lers, on estudien els membres de La Colla del Segon Soterrani, no se'n saben avenir. Un grup immobiliari, que assegura ser el legítim propietari dels terrenys on està ubicat el col·legi, pretén tirar-ho tot a terra per construir una urbanització de pisos de luxe.
Però les noies i els nois de la Colla no es pensen quedar impassibles, veient com ensorren l'escola. Al cap i a la fi, només ells tenen a la seva disposició un enginy extraordinari que els permet viatjar en el temps.
El cuirassat Idzumo de l'Armada Imperial Japonesa i el seu buc escorta arriben el 22 d'octubre de 1926 al port de Barcelona amb una misteriosa missió encomanada pel propi emperador. 
Quina relació tenen aquests dos fets entre ells i amb l'aparició d'un vehicle prodigiós, únic al món, dissenyat i fabricat al barri de la Sagrera de la ciutat comtal?

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

 

historial d'activitats

novetats