Tancat per vacances:

de l'1 al 23 d'agost.

tancar

dilluns 10 d'agost

Setmana XIX durant l'any

Sant Llorenç

Diaca important de Roma que és presentat com el responsable dels béns més preuats de l’Església: els pobres. Màrtir (258).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
01 / 04
gener 04
La independència ja ha començat
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Editorial Base - Presentació del llibre La independència ja ha començat d'Hilari Raguer.

Intervindran a l'acte Josep Maria Figueres, professor de Ciències de la Comunicació de la UAB, Jaume Sobrequés, director del Centre d'Història Contemporània de Catalunya i Hilari Raguer, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 1 d'abril a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

LA INDEPENDÈNCIA JA HA COMENÇAT

Aquest llibre és l’obra definitiva que recull els articles més brillants, alhora que més compromesos, del monjo de Montserrat Hilari Raguer sobre el tema de l’independentisme i el moment crucial que el nostre país està vivint, i que culminen en l’afirmació que «l’independentisme ja ha començat». Com a historiador, Raguer argumenta, amb tesis que parteixen del passat històric de Catalunya i que continuen prou vigents en l’actualitat, que la independència és una necessitat per al país i que ha de dur-se a terme a partir de cert consens i sense cap mena de violència, però atenent sempre la veu del poble.A través de les seves pàgines descobrireu els escrits més representatius de l’activitat periodística i divulgadora d’Hilari Raguer quant a la situació política catalana al llarg de quasi setanta anys, des que era estudiant universitari fins al moment actual. Conté seixanta-quatre textos que inclouen articles i entrevistes, cartes i documents. I una postura política i personal molt clara: el camí cap a la independència ha començat i ja no es pot fer marxa enrere.

historial d'activitats

novetats