La Missa de cada dia

Més informació aquí

tancar

dimecres 17 de gener

Setmana II de durant l'any

Sant Antoni, Abat
Sant Antoni, Abat

 

Memòria obligatòria

Segons la ‘Vida’ escrita per Sant Atanasi, de jove, un cop morts els seus pares, es va prendre tan seriosament aquelles paraules de Jesús: ‘Si vols ser perfecte, vés, ven tot el que tens i dóna-ho als pobres, i tindràs un tresor al cel. Després vine i segueix-me’ (Mt 19,21b) que es retirà, tot sol, al desert d’Egipte durant més de vint anys (segle III). Però no es va pas desentendre dels problemes del món: mantingué contactes amb l’Església d’Alexandria, la seva ciutat, i encoratjava tots els qui li demanaven consell; molts l’anomenaven ‘Pare’ (‘Abat’), mentre omplien el desert de monestirs.

Oració col·lecta

Oh, Déu, Vós heu concedit a Sant Antoni, abat, de servir-vos al desert amb una vida admirable; per la seva intercessió, feu que renunciem a nosaltres mateixos i us estimem sobre totes les coses.

Veure més...

activitats

24 / 01
La renuncia
lloc: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Mensajero - Presentació del llibre La renuncia de Martí Colom.

L'acte anirà a càrrec de Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel i Martí Colom, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 24 de gener a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

LA RENUNCIA

Este es un libro con dos historias paralelas: el papa Celestino V el primer pontífice en renunciar a su papado y la historia compartida de ocho hombres y un joven en la cordillera de la República Dominicana en el siglo pasado. Las dos historias se adentran en la verdadera naturaleza del éxito y del fracaso. Una obra fascinante, esperanzadora y llena de aventureras.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats