Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

activitats

activitats

Tornar
19 / 04
gener 01
Presentació de l'obra «Casaldàliga, la seva gent i les seves causes»
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Aquest és un llibre per regalar. En el sentit que és un regal molt especial. Una obra per tenir a casa i anar-la revisant i interioritzant poc a poc. Joan Guerrero, reconegut fotoperiodista, ha compartit amb Casaldàliga alguns estius al Brasil, i fruit d’aquestes trobades n’han sorgit un grapat d’instantànies molt representatives de la vida del Pere. El llibre recull una selecció d’aquestes imatges que van acompanyades de textos de Casaldàliga en català, castellà i portuguès. Dues figures universals, la del Pere i la del Joan que saben, de manera magistral, posar llum a la vida i veu a l’esperança.

Joan Guerrero (Tarifa, 1940) és un fotoperiodista espanyol. És considerat un dels millors representants de la fotografia social del país. Ha treballat a El Periódico de Catalunya, Diario de Barcelona, El Observador i El País. L’any 2009 va ser guardonat amb la Medalla d’Or al Mèrit Artístic per l’Ajuntament de Barcelona. Ha publicat els llibres Santa Coloma en el corazón; Imatge i Paraula; Santa Coloma, entre la vida i la vida; El parc, i, en col·laboració amb Pere Casaldáliga, Los ojos de los pobres, entre d’altres.

La presentació de l'obra Casaldàliga, la seva gent i les seves causes tindrà lloc el dimarts, 19 d'abril, a les 19h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

historial d'activitats

novetats