660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dilluns 16 de setembre

Setmana XXIV durant l'any

Dia Internacional de la Preservació de la Capa de Ozó

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

 

Sant Corneli i Sant Cebrià

 

Memòria obligatòria

Corneli, essent papa, fou deportat per l’emperador Gal i morí a l’exili (253), i Cebrià va morir decapitat durant la persecució de Valerià (258). Ambdós van lluitar per la unitat de l’Església: “Concordes i unànimes, recordem-nos i preguem sempre els uns pels altres, i sostinguem-nos amb recíproca caritat en les nostres penes i angúnies. Que no cessi l’oració a la misericòrdia del Pare pels nostres germans i germanes” (Sant Cebrià, Carta 60).

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós que heu donat a l’Església sant Corneli i sant Cebrià com a pastors sol·lícits i màrtirs invictes, feu que, per la seva intercessió, siguem enfortits en la fe i en la constància i treballem sense defallir per la unitat de l’Església.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
19 / 04
gener 01
Presentació de l'obra «Casaldàliga, la seva gent i les seves causes»
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Aquest és un llibre per regalar. En el sentit que és un regal molt especial. Una obra per tenir a casa i anar-la revisant i interioritzant poc a poc. Joan Guerrero, reconegut fotoperiodista, ha compartit amb Casaldàliga alguns estius al Brasil, i fruit d’aquestes trobades n’han sorgit un grapat d’instantànies molt representatives de la vida del Pere. El llibre recull una selecció d’aquestes imatges que van acompanyades de textos de Casaldàliga en català, castellà i portuguès. Dues figures universals, la del Pere i la del Joan que saben, de manera magistral, posar llum a la vida i veu a l’esperança.

Joan Guerrero (Tarifa, 1940) és un fotoperiodista espanyol. És considerat un dels millors representants de la fotografia social del país. Ha treballat a El Periódico de Catalunya, Diario de Barcelona, El Observador i El País. L’any 2009 va ser guardonat amb la Medalla d’Or al Mèrit Artístic per l’Ajuntament de Barcelona. Ha publicat els llibres Santa Coloma en el corazón; Imatge i Paraula; Santa Coloma, entre la vida i la vida; El parc, i, en col·laboració amb Pere Casaldáliga, Los ojos de los pobres, entre d’altres.

La presentació de l'obra Casaldàliga, la seva gent i les seves causes tindrà lloc el dimarts, 19 d'abril, a les 19h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

historial d'activitats

novetats