Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimecres 3 de juny

Setmana IX durant l'any

Sant Carles Luanga i companys, màrtirs

Carles Luanga i els seus companys foren torturats cruelment i cremats vius en la persecució contra els cristians catòlics i protestants que tingué lloc a Uganda el 1886-1887. Molts d’ells eren alts funcionaris de la cort i van donar un valent testimoni de Jesucrist pregant pels seus botxins i perdonant-los. Carles Luanga fou proclamat patró de la joventut africana: «Els nostres amics han estat morts i han arribat a Jesucrist; restem ferms com ells i nosaltres també hi arribarem» (Testimoniatge de Dionís Kamyuka, indultat en el darrer moment).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
10 / 10
octubre 10
Presentació del llibre "Ciudad desierto"
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Presentació del llibre Ciudad desierto de Pachi Fernández.

L'acte anirà a càrrec de María José Voltes, escriptora, de Felipe Sérvulo, autor i de Pachi Fernández, autor del llibre. 

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 10 d'octubre a les 18:30h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

CIUDAD DESIERTO

«Ciudad desierto» es la capital de la soledad, el puerto desde el que parte la alegría y el lugar donde el dolor aterriza para quedarse. El territorio de las ausencias habitado por las personas que ya no están, que no volverán, aunque las lloremos a gritos entre vientos de arena.

«Ciudad desierto» es la ciudad que habito, la que me llena las venas de versos mientras paseo sus calles colmadas de nada, la que me ha hecho descubrir y amar la poesía que yace en el subsuelo; la sombra del desierto que me acompaña en la escritura cada noche, solo, como siempre…

Y para no perderme he buscado en mapas y callejeros y el destino me devuelve siempre los versos del maestro: «Es tu ciudad. De pronto / camino hasta perderme por las calles / de la memoria ajena» (Luis García Montero).

Es tu ciudad. Aleja tus miedos, recorre sus calles y siéntela con el único pasaporte: tu mirada.

«…porque la ciudad de Pachi es tu ciudad íntima, […] Puedes ignorarla, puedes cerrar el libro, pero ahí está, la ciudad, todos tenemos una, pero ahí están, los poemas de Pachi, y saben que, como decía Quevedo: el ayer se fue, el mañana no ha llegado» (Noemí Trujillo).

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats