Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimarts 2 de juny

Setmana IX durant l'any

Sant Marcel·lí i Sant Pere, màrtirs

De la boca del mateix botxí que els executà, el papa sant Damas († 384) recollí el relat del martiri d’aquests dos clergues. Abans de ser decapitats, foren obligats a cavar la seva pròpia tomba amb les mans. Era el 303, durant la persecució de l’emperador Dioclecià. Més tard es van trobar les seves despulles, i s’hi construir a sobre una basílica.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
29 / 10
gener 01
Presentació del llibre "Diàlegs amb l'Etern"
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Presentació del llibre Diàlegs amb l'Etern de Mar Galceran Peiró.

L'acte anirà a càrrec dels tocs musicals d'Oriol Romaní al clarinet i respir dels versos per part de Miquel Moré i Ester Romero.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 29 d'octubre a les 19:00h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

DIÀLEGS AMB L'ETERN

Tota bellesa és manifestació de la seva font més genuïna: la Bellesa, el Misteri, Font de la vida i de tota harmonia. La Mar, apassionada pel Misteri, i creadora de bellesa pel camí dels versos, del poema, ens portarà, veritablement, fins al llindar del Misteri.
Amiga lectora, amic lector, et convido a submergir-te o a incorporar-te a aquests diàlegs sense presses, contemplant, escrutant els diàlegs de la Mar amb l'Etern, no per a recollir un grapat d'idees noves o sabudes, sinó per deixar-te portar per la paraula, el símbol, el poema... deixant-te embolcallar pel mantell de la creació. Perquè tot és Amor. I el Diàleg el camí per obrir-te a l'experiència viva de l'Amor.
Josep Alegre Vilas

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats