Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimecres 27 de maig

Setmana VII de Pasqua

Sant Agustí de Canterbury

Els 39 missioners que el papa Sant Gregori el Gran va enviar a Anglaterra (597), per evangelitzar, anaven encapçalats pel monjo Agustí, prior d’un monestir de Roma. Arribats a Anglaterra, reberen el recolzament del rei Etelbert, casat amb una cristiana. El rei acceptà la religió cristiana amb gairebé tot el seu regne: «Qui serà capaç d’explicar la gran alegria que ací ha brollat al cor de tots en saber que els pobles anglesos, gràcies al favor de Déu omnipotent i al teu treball, han acollit generosament la llum de la fe?» (Carta del Papa Gregori).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
18 / 11
gener 01
Presentació del llibre d'Editorial Claret i Fundació Arrels "Fils trencats"
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret i Fundació Arrels - Presentació del llibre Fils trencats, de la Sònia Pau.

L'acte anirà a càrrec de Francina Alsina, voluntària d'Arrels, membre del patronat i presidenta de la Taula del Tercer Sector, Ferran Busquets, director d'Arrels, Miquel Fuster, usuari d'Arrels i membre del patronat i Sònia Pau, periodista i autora del llibre.

L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 18 de novembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

FILS TRENCATS

Cada nit a Barcelona més de mil persones dormen al carrer. Veuen vulnerat el dret a tenir un habitatge, però també a la seguretat, la intimitat i la salut. Hi ha una part de la societat que s'apropa a aquestes persones sense llar per intentar contribuir a millorar les seves condicions de vida. Des de 1987 ho fa Arrels Fundació. La ciutat ha canviat, els carrers han canviat, el mobiliari urbà ha canviat i hi continua havent qui sobreviu al ras suportant mirades de desconfiança i menyspreu, i actes violents. Fa més de 30 anys que Arrels intenta que les mirades siguin de complicitat per relligar els fils que es van trencar i perquè les persones recuperin la confiança i l'autoestima. On tot comença és al carrer Sadurní aquell 12 de novembre del 1987 en una ciutat que es prepara per als Jocs Olímpics del 1992. Des d'aleshores, centenars de persones ateses, voluntàries, professionals i donants són la història d'Arrels. Petites històries plenes de respecte i generositat amb un objectiu molt gran: ningú dormint al carrer.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats