Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimecres 27 de maig

Setmana VII de Pasqua

Sant Agustí de Canterbury

Els 39 missioners que el papa Sant Gregori el Gran va enviar a Anglaterra (597), per evangelitzar, anaven encapçalats pel monjo Agustí, prior d’un monestir de Roma. Arribats a Anglaterra, reberen el recolzament del rei Etelbert, casat amb una cristiana. El rei acceptà la religió cristiana amb gairebé tot el seu regne: «Qui serà capaç d’explicar la gran alegria que ací ha brollat al cor de tots en saber que els pobles anglesos, gràcies al favor de Déu omnipotent i al teu treball, han acollit generosament la llum de la fe?» (Carta del Papa Gregori).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
26 / 11
gener 01
Presentació del llibre d’en Josep Lluís Vázquez Borau
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Comunitat Ecumènica Horeb Carles de Foucauld i Institut Emmanuel Mounier - Presentació del llibre Charles de Foucauld: encontrar a Dios en el desierto, d’en Josep Lluís Vázquez Borau.

L'acte anirà a càrrec de Mn. Salvador Bacardit Fígols, Vicari Episcopal, Joan Lluís Pérez Francesch, professor de Dret Constitucional i Nicolás Saiz Gómez, teòleg.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 26 de novembre a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

CHARLES DE FOUCAULD: ENCONTRAR A DIOS EN EL DESIERTO

El proceso de conversión de Charles de Foucauld no fue fácil, como el lector podrá comprobar. Pero poco a poco el Espíritu de Jesús de Nazaret lo fue cincelando hasta lograr de él un testigo que mostraba el rostro de su Maestro. Otro Francisco de Asís de nuestro tiempo. Y en esto, el desierto tuvo un lugar central. Primero el desierto físico, el Sahara, con sus habitantes, de un modo especial los tuareg. Después el desierto interior hasta morir entregando la vida por sus amigos.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial d'activitats

novetats