660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dilluns 26 d'agost

Setmana XXI durant l'any

Santa Teresa de Jesús Jornet

Filla d’Aitona, participà en la fundació de la congregació de les Germanetes dels Ancians Desemparats (1870), per això és patrona de l’ancianitat.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

activitats

activitats

Tornar
09 / 04
setembre 04
Trencar el silenci. Deu rostres, deu veus
lloc: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Editorial Baula - Presentació del llibre Trencar el silenci. Deu rostres, deu veus d'Imma Amadeo i Jordi Martínez.

L'acte anirà a càrrec de G. Gabriel Villa-Real, Vicari provincial dels Maristes, Pepa González, educadora social i Imma Amadeo i Jordi Martínez, autors de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 9 d'abril a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

TRENCAR EL SILENCI. DEU ROSTRES, DEU VEUS

Són els rostres i les veus de deu testimonis que, des de diversos àmbits i des de la seva experiència íntima i personal, expliquen la tasca que desenvolupen per la prevenció i la protecció de l'abús sexual a les obres educatives maristes. Formació, acompanyament, sensibilització, empoderament, entrebancs, interrogants... Són deu testimonis (entre els quals hi ha germans maristes –amb càrrecs de responsabilitat-, responsables d’equips de protecció a la infància europeus, educadors d’escoles, d’obres socials, orientadores…) que treballen en el seu dia a dia combatent l’abús sexual des de les seves realitats.
Cada capítol està format per dues parts: una part més personal, on cadascuna de les persones explica el seu context, ens parla d’ella mateixa, de la seva feina… i una segona part més vivencial, on ens relaten què s’està fent en cadascuna de les obres educatives amb les quals ells tenen vinculació per treballar per la prevenció i la protecció dels infants i joves.

historial d'activitats

novetats