660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dissabte 4 d'abril

Setmana V de Quaresma

Dia Internacional de Informació sobre el Perill de les Mines

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Benet Massarari

Anomenat “El Negre o el Moro”, d’esclau alliberat es feu franciscà, que tant feia de superior com de porter (†1589).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

destaquem

Tornar
Continguts gratuïts

 
Estem tots molt pendents del període excepcional degut a l'expansió del COVID-19 i com està impactant a la nostra societat. Així que, d'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i les pautes del govern per fer front a l'expansió del SARS-CoV-2, us informem que la Llibreria Claret romandrà tancada temporalment
 
Des de l'Editorial Claret volem, però, que la lectura no s'aturi! 
 
Així doncs et recordem que:
 

--> Hem habilitat un període gratuït d'un mes per als usuaris registrats de l'aplicació La Missa de Cada Dia. L’App, disponible en català i castellà, inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal, tant les d'àmbit general com les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. Ofereix els textos que corresponen a cada dia segons el calendari litúrgic i les festivitats locals més importants. També proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o per la meditació i pregària personal de qualsevol usuari. Si encara no gaudeixes del mes gratuït, i ja tens l'usuari registrat amb l'aplicació, pot activar-lo omplint el formulari seguint el següent enllaç (fes click a la imatge)

--> Oferim a tots els nostres usuaris la possiblitat de llegir, de franc, la Lectio Divina en català, per tots els dies que queden de Quaresma. Aviat també estarà disponible per a tots els dies de Pasqua. També es pot consultar de forma gratuïta des del nostre lector web.

--> Disponible el primer capítol, on line, d'Un bisbe contra tots els murs. La vida i les causes de Pere Casaldàligaun llibre que parla de lluita i denúncia contra les desigualtats socials. Accedeix al primer capítol clicant a la imatge:

--> També està disponible el primer capítol del llibre Los secretos de la bahía, una novel·la de MªVictòria Molins, que parla de denúncia social i està inspirada en fets realsAccedeix al primer capítol clicant a la imatge: