660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

destaquem

Tornar
Mes missioner

 

Aquest dimarts dia 1 d'octubre comença a tot el món el Mes Missioner Extraordinari, convocat pel Papa Francesc amb motiu del centenari de la promulgació de la Carta Apostòlica Maximun Illud. El lema escollit és “Batejats i enviats”, fent menció al fet que tots els cristians, a través del Bateig, estem cridats a la missió, a anunciar l'Evangeli. Els objectius d'aquesta iniciativa a nivell internacional se centren en fer reviure l'esperit missioner de l'Església. 

A continuació teniu algunes recomanacions:

 

AUTOBIOGRAFIA de Sant Antoni Maria Claret

«Sense el pas del P. Claret, la fe de Catalunya, si no fos morta, hauria arribat a extrems molt compromesos d’agonia... Preparà aquest tempestejat país per a resistir les torbonades d’impietat... El primer que escriví llibres en la nostra llengua al segle passat... El català de més forta expansió forana de vigor espiritual d’ençà d’un segle.

 

 

DIETARI D'UN MISSIONER DE LA MISERICÒRDIA

Misericordiosos com el Pare. Amb aquest lema s'ha desenvolupat l'Any Sant de la Mise-ricòrdia que el papa Francesc ha convocat com una invitació a tot el poble cristià a viure més intensament la doble crida: descobrir la mise-ricòrdia inesgotable de Déu, que ens espera sempre, més enllà de tot el mal que nosaltres puguem fer; i ser capaços nosaltres de viure també amb l'esperit obert als nostres germans, i especialment als més necessitats.

 

 

VIVÈNCIES

L'autor Joan Casas ens parla de vint-i-cinc anys de vida missionera al cor de l'Àfrica, Rwanda.