Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dimecres 2 de desembre

Setmana I d'Advent

Dia Mundial per a l'Abolició de l'Esclavitud

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Santa Bibiana

Màrtir romana del temps de l’emperador Julià (s. IV).

destaquem

Tornar
Recordant al Pere Casaldàliga

A la llibreria Claret li hem dedicat una sala d’exposicions i actes inaugurada l'any 2008. Quan li vam demanar al bisbe Casaldàliga posar el seu nom a la sala d’actes de la Llibreria Claret, va acceptar amb aquestes paraules: “Podeu posar-hi el meu nom i posem-hi sobretot l’esperit de germanor, de comunió i d’esperança. Sempre en la recerca del Regne.”

Et recomanem alguns llibres sobre el Pere Casaldàliga:

 

Casaldàliga. La seva gent i les seves causes.

La imatge que evoca. La paraula que convida a mirar des de dins. I que convida a mirar endins. Imatges i paraules que per a molts de nosaltres ja formen part del nostre bagatge íntim.

 

 

UN BISBE CONTRA TOTS ELS MURS.

Ens mostra la vida de Pere, o Pere Casaldàliga, com a realització progressiva d’una missió que l’agafa totalment i el consagra a un projecte al qual ell serveix de manera radical.

 

 

 

 

 

MEDITACIONS VORA L'ARAGUAIA. En companyia de Pere Casaldàliga.

El llibre escrit per Joan Soler és, bàsicament, un recull d’alguns textos de xerrades o conferències sobre aspectes de la vida i les causes –«més importants que la vida»– de Pere Casaldàliga. 

 

JOVENTUT AMB ESPERIT. 

El bisbe claretià català Pere Casaldàliga i el Sínode de Bisbes dedicat als «joves» són els eixos centrals d'aquest llibre. adreçades a nens i nenes de 3 a 6 anys per descobrir l

 

 

 

 

 

Pots trobar molts més llibres aquí.