Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dilluns 1 de juny

Setmana IX durant l'any

Dia Internacional de les Mares i els Pares

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Justí, màrtir

Procedent de Samaria (segle II), Justí inicià la recerca de la Font d’Aigua Viva pels camins de diverses filosofies. I quan es trobà amb Jesucrist, brollà dins seu l’Aigua de la Vida. Mestre de mestres, intentà de fer comprensible l’Evangeli a la cultura i a la societat del seu temps: «L’aliment, convertit en eucaristia per la Paraula de la pregària procedent d’ell mateix, nodreix el nostre cos i la nostra sang per transformar-nos» (Apologia I).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

destaquem

Tornar
Sant Jordi 2020

 

Els nostres autors i autores volen desitjar-vos un feliç Sant Jordi 2020.

Descobriu les nostres recomanacions:

 

HEM PERDUT ALGUNA COSA?, Picanyol

Aquest llibre és una crida a sortir a buscar els valors, encara que faci mal temps. L’autor ens convida i urgeix a familiaritzar-nos novament amb aquells temes que les bateroles del món modern ens estan fent oblidar.

 

 

 

 

 

 

UN BISBE CONTRA TOTS ELS MURS, Ana Helena Tavares

 M’ha admirat profundament veure com una periodista aconsegueix entreveure i assenyalar de forma tan respectuosa i reverent el misteri amagat en la història que descriu amb competència i saviesa. De fet, ens mostra la vida de Pere, o Pere Casaldàliga, com a realització progressiva d’una missió que l’agafa totalment i el consagra a un projecte al qual ell serveix de manera radical.

 

 

 

RUT, L'ESTRANGERA QUE SALVA, Jesús Ballaz i Mercè Tous

 Rut és una narració a favor dels emigrants, dels quals ofereix una visió molt positiva, i mostra la importància de la dona en la història d’Israel.

 

 

 

 

LOS SECRETOS DE LA BAHÍA, Victòria Molins

 Tras licenciarse en medicina, la joven Miriam ve la oportunidad de cumplir la ilusión de ejercer su vocación en África, y se embarca hacia Angola para trabajar en un prestigioso hospital pediátrico de la capital.