660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dijous 9 d'abril

Tríduum pasqual

Dijous Sant

 

Col·lecta: Oh Déu, vós ungíreu amb l’Esperit Sant el vostre Fill únic i el constituíreu Crist i Senyor; concediu-nos que, participant de la seva consagració, siguem en el món testimonis de la vostra obra redemptora. Per Crist Senyor nostre.

Papa Francesc:

«El Dijous Sant Jesús institueix l’Eucaristia, anticipant en el sopar pasqual el seu sacrifici en el Gòlgota. Per fer comprendre als deixebles l’amor que l’anima, els renta els peus, oferint una vegada més l’exemple en primera persona de com ells mateixos han d’obrar. L’Eucaristia és l’amor que es fa servei. És la presència sublim de Crist que vol alimentar tots els homes, especialment els més febles. No només això: donant-se a nosaltres com a menjar, Jesús ensenya que hem d’aprendre a compartir amb els altres aquest aliment perquè esdevingui una vertadera comunió de vida» (Homilia, 23.03.16).

«El Cenacle ens recorda el comiat del Mestre i la promesa de tornar a trobar-se amb els seus amics. Jesús no ens deixa, no ens abandona mai, ens precedeix en la casa del Pare i allà ens hi vol portar amb Ell. Però el Cenacle recorda també la mesquinesa, la traició. I qualsevol de nosaltres, i no solament sempre els altres, pot encarnar aquestes actituds, quan mirem amb suficiència al germà, el jutgem; quan traïm a Jesús amb els nostres pecats. El Cenacle ens recorda la comunió, la fraternitat, l’harmonia, la pau entre nosaltres» (Homilia, 26.05.14).

Pots consultar les lectures d’avui a lectures.missa.app.

novetats generals

LA MASIA A LA CATALUNYA CENTRAL

MARÍA DEL AGUA CORTÉS ELÍA
17,10€

LA CUINA DELS IBERS

SANTACANA, JOAN,DURAN...
7,60€

HISTÒRIA DE CATALUNYA

HERNANDEZ CARDONA, FRANCESC XAVIER
19,00€

ACOLOREIX LA HISTÒRIA DEL 1714

CÀLIZ CHENA, XAVIER,SOSPEDRA ...
4,75€

SÉ PERQUÈ VULL LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

ESPAR I TICÓ, JOSEP,AMAT, ORIOL
17,10€

CATALUNYA ROMANA

SANTACANA MESTRE, JOAN :...
36,10€

LES HERBES REMEIERES, VOL. I

GAUSACHS I CALVET, RAMON
36,10€

L''HOSTAL D''ENTENÇA

VIADIU, FRANCESC
14,25€

JOSEP VILA SIVILL (1904-1967)

VERDAGUER VILA-SIVILL, ALBERT
14,25€