Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

diumenge 1 de novembre

Setmana XXXI de durant l'any

Solemnitat de Tots els Sants

 

Solemnitat

Només Déu és sant, sant, sant, que vol dir sant del tot. Tots els éssers que Ell ha creat participen de la seva santedat en graus diversos, segons la seva naturalesa i disposició. Així doncs, un sant no és algú que es fa a si mateix amb un esforç herculi d’autosuperació, sinó algú que es deixa fer per Déu, que es deixa arrossegar pel seu vertigen d’amor, fins que esdevé transparent.

La solemnitat d’avui és, en primer lloc, una memòria de la santedat que ha configurat tantes persones, moltes d’elles oblidades, al llarg de tota la història. Així, a més dels sants oficials, podem venerar els sants que hem tingut més a prop.

És, també, el repte de viure un camí de santedat en el present de les nostres vides. L’Evangeli de les Benaurances és el full de ruta que Jesús mateix ens proposa.

És, finalment, una mirada cap a la meta vers on ens encaminem, quan Déu ho sigui tot en tots, quan es manifestarà la nostra identitat més autèntica i serem semblants a Ell, perquè el veurem tal com és.

Oració col·lecta

Déu omnipotent i etern, que ens doneu el goig de celebrar, en una sola festivitat, els mèrits de tots els vostres Sants; concediu-nos ben abundosa la vostra misericòrdia, gràcies a tants intercessors.

Veure més...

novetats generals

366 TEXTOS DE BEATO CARLOS DE FOUCAULD

CERVERA BARRANCO, PABLO
5,23€

FE CRISTIANA EXPLICADA, LA

HAHN, SCOTT,SOCIAS, JAIME
37,05€

LA MISERICORDIA

PAPA FRANCISCO
9,50€

366 TEXTOS DE SAN FELIPE NERI

CERVERA BARRANCO, PABLO
4,75€

366 TEXTOS DE SAN ALBERTO HURTADO

CERVERA BARRACO, PABLO
4,75€

366 TEXTOS DE SAN VICENTE DE PAUL

GONZÁLEZ V, ANTONIO
5,23€

LA VIDA COMO OBLACIÓN POR LOS SACERDOTES

HERMANAS OBLATAS DE CRISTO...
5,70€

ADOREMOS

MARIA DEL REDENTOR, OLGA
10,22€