Tancat per vacances:

de l'1 al 23 d'agost.

tancar

dijous 6 d'agost

Setmana XVIII de durant l'any

Transfiguració del Senyor

La festa d’avui recorda un fet central en l’evangeli. Al bell mig de la vida pública de Jesús, quan després dels primers temps d’èxits populars Jesús comença a dir que la seva fidelitat a l’amor de Déu acabarà portant-lo a morir en una creu, té lloc un esdeveniment de gran intensitat espiritual: Jesús puja al cim d’una muntanya amb els seus tres deixebles més amics. És un moment important i cal interpretar-lo en un ambient de fe i de pregària. Jesús, tot sol, dalt la muntanya, en pregària, es dóna a conèixer. Jesús apareix llavors centrant la Llei i els Profetes, i el seu rostre és la glòria de Déu. Els deixebles es queden bocabadats, i tenen ganes de quedar-s’hi. Però Jesús els vol fer entendre que allò és com un tast del que serà el final del seu camí; els vol fer entendre que el seu camí porta a la mort, però que aquella mort obrirà les portes a la vida plena i lluminosa de la resurrecció.

Aquest fet evangèlic el recordem també cada any el segon diumenge de Quaresma, per ajudar-nos a viure millor el sentit d’aquell temps litúrgic, que és un camí que ens porta cap a la commemoració de la mort de Jesús però amb els ulls posats en la seva resurrecció, el dia de la Pasqua Florida. Però el tornem a recordar i celebrar en aquesta festa d’avui d’origen oriental que ens fa reviure un cop més l’alegria de seguir Jesús. Perquè el camí de Jesús és sempre llum de vida.

Molts dels qui porten el nom de Salvador celebren avui el seu sant: perquè Jesús és el nostre salvador, la nostra llum, la nostra vida.

Veure més...

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

novetats generals

CUENTA CONMIGO

TANCO CARRASCO, MIGUEL
14,72€

CINCO LOBITOS

ORTIZ ARROYO, ESTRELLA,GALLARDO...
9,02€

LUNA LUNERA

ORTIZ ARROYO, ESTRELLA,GALLARDO...
8,55€

LEO NO ES UN EXTRATERRESTRE

PEIX CRUZ, SUSANA,GÓMEZ...
14,25€

EN LEO NO ÉS CAP EXTRATERRESTRE

PEIX CRUZ, SUSANA,GÓMEZ...
14,25€

A LOS SALTOS

DEL CAMPO CHEVALIER, FLORENCIA
14,25€

¡CROAC!

PINTADERA GOZÁLVEZ TENORIO...
14,53€

EL MISTERIO DEL DIENTE

SQUILLONI, ARIANNA
11,40€

¡QUÉ SUERTE LA MÍA!

BEAU, SANDRINE
12,25€

DUMMY

GRANERO MOYA, NONO
14,16€

EL RETO

SERRANO BURGOS, PILAR
14,25€

MONCHO RABIOSO

IGLESIAS LODARES, GRACIA
13,30€