660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dijous 9 d'abril

Tríduum pasqual

Dijous Sant

 

Col·lecta: Oh Déu, vós ungíreu amb l’Esperit Sant el vostre Fill únic i el constituíreu Crist i Senyor; concediu-nos que, participant de la seva consagració, siguem en el món testimonis de la vostra obra redemptora. Per Crist Senyor nostre.

Papa Francesc:

«El Dijous Sant Jesús institueix l’Eucaristia, anticipant en el sopar pasqual el seu sacrifici en el Gòlgota. Per fer comprendre als deixebles l’amor que l’anima, els renta els peus, oferint una vegada més l’exemple en primera persona de com ells mateixos han d’obrar. L’Eucaristia és l’amor que es fa servei. És la presència sublim de Crist que vol alimentar tots els homes, especialment els més febles. No només això: donant-se a nosaltres com a menjar, Jesús ensenya que hem d’aprendre a compartir amb els altres aquest aliment perquè esdevingui una vertadera comunió de vida» (Homilia, 23.03.16).

«El Cenacle ens recorda el comiat del Mestre i la promesa de tornar a trobar-se amb els seus amics. Jesús no ens deixa, no ens abandona mai, ens precedeix en la casa del Pare i allà ens hi vol portar amb Ell. Però el Cenacle recorda també la mesquinesa, la traició. I qualsevol de nosaltres, i no solament sempre els altres, pot encarnar aquestes actituds, quan mirem amb suficiència al germà, el jutgem; quan traïm a Jesús amb els nostres pecats. El Cenacle ens recorda la comunió, la fraternitat, l’harmonia, la pau entre nosaltres» (Homilia, 26.05.14).

Pots consultar les lectures d’avui a lectures.missa.app.

novetats generals

QUÉDATE CONMIGO

ADEBAYO, AYOBAMI
19,86€

BANGKOK

OSBORNE, LAWRENCE
18,90€

LA MONEDA DE AKRAGAS

CAMILLERI, ANDREA
14,16€

UN ALMA CÁNDIDA

TAYLOR, ELIZABETH
18,90€

LO QUE MAISIE SABÍA

JAMES, HENRY
21,81€

EL CUIDADOR DE ELEFANTES

NICHOLSON, CHRISTOPHER
20,86€

EL RÍO DEL TIEMPO

SWAIN, JON
19,90€

NADA QUE VER CONMIGO

GALLOWAY, JANICE
20,86€

MARÍA ESTUARDO

DUMAS, ALEXANDRE
19,86€

LA VANIDAD DE LA CABALLERÍA

MALATESTA, STEFANO
19,86€

FRESAS SILVESTRES

THIRKELL, ANGELA
18,90€

CAZADORES EN LA NOCHE

OSBORNE, LAWRENCE
20,81€