Tancat per vacances:

de l'1 al 23 d'agost.

tancar

dissabte 15 d'agost

Setmana XIX durant l'any

L'Assumpció de la Mare de Déu

«La tradició cristiana ha col·locat en el cor de l’estiu una de les festes marianes més antigues i suggerents, la solemnitat de l’Assumpció de la Mare de Déu. Així com Jesús va ressuscitar de la mort i va ascendir a la dreta del Pare, Maria, acabat el curs de la seva existència sobre la terra, va ser assumpta al cel.... Maria és exemple i suport per a tots els creients: ens encoratja a no perdre la confiança davant les dificultats i davant els inevitables problemes de tots els dies. Ens assegura la seva ajuda i ens recorda que allò essencial és buscar i aspirar «a les coses de dalt, no a les de la terra» (cf. Col 3,2)» (Papa Benet XVI).

Si en la Immaculada Concepció (8 de desembre) celebrem l’inici, avui gaudim amb “el destí de plenitud i de felicitat” de Maria i la seva “perfecta configuració amb Crist ressuscitat” (Pau VI, Marialis Cultis, MC 6). És una festa centrada en el triomf final de Maria, que participa així de la victòria de Crist. Déu no volgué “que sofrís la corrupció del sepulcre aquella que de manera inefable va ser mare de l’autor de la vida” (Prefaci).

A més, el destí gloriós de Maria està íntimament lligat al de l’Església. La festa d’avui es converteix així en una mirada plena de fe envers el futur, i en una ocasió per a l’esperança i garantia per a tota la comunitat dels creients, que se senten representats per ella: “imatge i primícia de l’Església gloriosa, model de l’esperança certa i consol del poble que camina” (Prefaci).

És dia de festa major en infinitat de pobles.

«Déu omnipotent i etern, vós heu portat a la glòria del cel en cos i ànima la immaculada Verge Maria, Mare del vostre Fill. Feu que, amb l’esguard fit en les coses celestials, mereixem de tenir part en la seva glòria» (Col·lecta).

Veure més...

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

 

novetats generals

DICCIONARIO DE USO DEL ESPAÑOL

MOLINER RUIZ, MARIA
94,96€

CONSTRUYENDO MUNDOS

HOFFMAN HOMS, CECILIA
21,85€

EL COLOQUIO DE LOS PERROS

BARON CRESPO, ENRIQUE,GOIRIENA...
22,80€

DIÁLOGOS

PLATON
26,60€

ZEUS

JAEN SANCHEZ, MARCOS
14,25€

LA CÓLERA DE AQUILES

JAEN SANCHEZ, MARCOS
14,25€

ULISES

JAEN SANCHEZ, MARCOS,MORENO...
14,25€

EL MINOTAURO

SOUVIRÓN GUIJO, BERNARDO
14,25€

LOS TRABAJOS DE HÉRCULES

SOUVIRÓN GUIJO, BERNARDO
14,25€

POÉTICA DE ARISTÓTELES

GARCIA YEBRA, VALENTIN
23,75€

LA METAFISICA DE ARISTOTELES

GARCIA YEBRA, VALENTIN
23,75€

HISTORIA DE LA LITERATURA UNIVERSAL I

DE RIQUER MORERA, MARTI
33,25€

HISTORIA DE LA LITERATURA UNIVERSAL II

DE RIQUER MORERA, MARTI
33,25€