La missa de cada dia
Subscriu-te

tancar

dilluns 20 de novembre

Nostre Senyor Jesucrist, Rei de Tot el Món
Nostre Senyor Jesucrist, Rei de Tot el Món

 

Solemnitat

La reialesa humil i pacífica que Jesús va manifestar entrant a Jerusalem a lloms d’un pollí es realitza ara en la Creu. No lluita ni es rebel·la contra els botxins, no els fulmina amb el seu poder. Carrega damunt seu les culpes del poble, assumeix el càstig que mereixien els pecats que Ell no ha comès. Mor, però la mort no el pot destruir. I ressuscita, pacíficament victoriós, i assumeix en la seva victòria tots aquells dels quals abans havia assumit els pecats.

Amb Jesús hi ha dos criminals que comparteixen el mateix suplici de la creu. Tots dos l’han merescuda pels seus crims. Parlar del ‘bon lladre’, com es fa sovint, és un error. Jesús no li promet el Regne perquè sigui millor que l’altre, sinó perquè el criminal s’encomana a Ell, perquè confia, perquè manté l’esperança de ser salvat.

Proclamar avui la reialesa de Jesús no és entrar en competència amb els poders d’aquest món, sinó declarar-nos pacíficament i humilment lliures enfront d’ells, com va fer Jesús, i confiar-li els nostres pecats i la nostra esperança.

Oració col·lecta

Déu omnipotent i etern, Vós heu volgut reunir totes les coses en el vostre Fill estimat, Rei de l’Univers; feu que tota la creació, alliberada de l’esclavatge, us serveixi fidelment i us glorifiqui per sempre.

Veure més...

novetats generals

EL CAMÍ DE SANT JAUME

MARSAL GARCÍA, CARME, DO
14,25€

PASTEL DE PLÁTANO

AYUSO GARRIGA, MARTA
11,35€

LA RUTA DE LOS CÁTAROS

HOLGADO DUARTE, ESPERANZA
11,35€

FANTASMAS DE PIEDRA

CORONA, MAURO
20,90€

LA MÚSICA OS HARÁ LIBRES

SAKAMOTO, RYUICHI
19,95€

EL NILO AZUL

GOZÁLBEZ ESTEVE, FCO. JAVIER
27,55€

MALÍ BLUES

JORIS, LIEVE
18,05€

EN LA BARRERA

MARTÍNEZ, GABI
18,05€

DIAS DE HONG KONG

MORET, XAVIER
18,05€