La missa de cada dia
Subscriu-te

tancar

dissabte 18 de novembre

Dedicació de la Catedral de Barcelona
Dedicació de la Catedral de Barcelona

 

Festa a l’arxidiòcesi de Barcelona

Cant d’entrada

Vaig veure baixar del cel, venint de Déu, la ciutat santa, la nova Jerusalem, abillada com una núvia que s’engalana per al seu espòs.

Oració col·lecta

Oh, Déu, Vós que amb aquestes pedres vives i escollides, que són els vostres fidels, us construïu un temple digne de Vós, augmenteu en la vostra Església la gràcia que li heu donat, a fi que el poble fidel creixi contínuament com a edificació de la Jerusalem celestial.

O bé:

Oh, Déu, que heu donat el nom d’Església al vostre poble, feu que la comunitat reunida en nom vostre us veneri, us estimi, us segueixi i arribi, conduïda per Vós, a les promeses eternes.

 

DEDICACIÓ DE LES BASÍLIQUES DE SANT PERE i DE SANT PAU, APÒSTOLS

Memòria lliure

Després del seu martiri el cos de Pere, el ‘bon pastor’, fou sepultat al Vaticà i el de Pau, el ‘mestre de vida’, al camí d’Òstia. Al segle IV, Constantí hi erigí les corresponents basíliques: vers el 350, al Vaticà; i vers el 390 a la Via Ostiense. ‘Els mèrits i les virtuts, que superen tota ponderació, d’aquests dos homes, no els hem de considerar dissociats: l’elecció els va ajuntar, el treball els va fer semblants, la mort els va igualar’ (Sant Lleó el Gran, Sermó 82).

Oració col·lecta

Defenseu, Senyor, la vostra Església amb la protecció dels apòstols, a fi que, per mitjà d’aquells que anunciaren per primera vegada l’Evangeli, obtingui també fins a la fi del temps un augment de gràcia celestial.

Veure més...

novetats generals

EL CASTOR ESTRESSAT

OLDLAND, NICHOLAS
13,30€

EL GRAN COMBAT

KONNECKE, OLE
11,40€

M'HE QUEDAT TANCADA

SMETH, MARIAN DE,MEIJER, MARJA
13,30€

TRES GOLS I UN BARRET

JANSSEN, MARK,VAN GEMERT, GERARD
13,30€

LES BALENES

RHEENEN, BARBARA VAN
15,20€

L'HORT DE L'ARLET

FOCCROULLE, LUC
13,30€

L'ANNA APREN A NEDAR

AMANT, KATHLEEN
13,30€

EL SALT DEL CANGUR

JANSSEN, MARK : VAN GEMERT
13,30€

LA CAPUTXETA VERMELLA

FRISCH, AARON
16,15€

JUNTS PODEM!

OLDLAND, NICHOLAS
13,30€