Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimarts 26 de maig

Setmana VII de Pasqua

Sant Felip de Neri

Florentí de naixement (1515), educat pels dominics, fou de temperament bo i pacífic. Als disset anys tingué contacte amb els monjos de Montecassino que el marcaren espiritualment. L’alegria i el bon humor eren característics en ell, però també era gran el seu amor a Déu que expandia a l’entorn. Fundà la Congregació de l’Oratori per mantenir viva la fe del poble.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

la botiga

LA BOTIGA

L'actual Llibreria Claret, fundada l’any 1971 pels Missioners Claretians i ubicada al centre de Barcelona, al costat de la plaça Urquinaona, s’ha convertit en un referent del llibre religiós a Catalunya i a Espanya. A més dels 250 m2 dedicats a la seva especialitat, la Llibreria disposa d’àmplies seccions d’humanitats, narrativa en català i castellà, i  llibre infantil i juvenil.

L’assessorament bibliogràfic i el tracte proper i personalitzat amb el client són els principals elements que defineixen el tarannà de la nostra Llibreria, que a més disposa d’una interessant i variada agenda cultural que s’ofereix a la Sala Pere Casaldàliga ubicada a la mateixa Llibreria Claret.

HORARI 

De dilluns a divendres de 9:30 a 20:30h.
Dissabtes de 10:00 a 14:00h.

Horari provisional durant la desescalada:

De dilluns a divendres: de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00.

La Sala Pere Casaldàliga és un espai molt conegut a Barcelona, ubicat a la històrica Llibreria Claret del carrer Roger de Llúria. Disposa d’una important agenda cultural amb la programació de tot tipus d’actes: presentacions editorials, conferències, taules rodones, simposis...

És un espai pensat per a la divulgació de la cultura, on esperem poder donar acollida a les més diverses expressions culturals: presentacions de llibres, conferències, taules rodones, exposicions, concerts i també activitats adreçades als més petits.

Situada al mateix centre de Barcelona, amb una àmplia xarxa de transport públic per facilitar l’assistència. Fàcil accés amb metro L1 i L4.

La sala té una capacitat per a 90 persones, disposem de projector per reproduir diapositives, powerpoints... equip de so, emissió en directe de vídeo, espai tancat si és necessari...

CONDICIONS:
Presentacions de llibres: 50€, si la venda de llibres no arriba a 20 exemplars.
Altres esdeveniments: 60€
Associacions, ONG,... consulteu-nos.
La Sala ha de quedar buida a les 20:15h, l’horari de tancament de la botiga és a les 20:30h. S’haurà d’efectuar un dipòsit de 100€ abans de la realització de l’esdeveniment, que no seran retornats en cas d’excedir l’horari indicat. La devolució del dipòsit es realitzarà durant els cinc dies laborables posteriors a l’acte.
També s’haurà d’efectuar un dipòsit de 50€ que seran retornats si es venen 20 llibres o més, en cas que la venda no superi els 20 exemplars, aquest dipòsit no es retornarà.
En qualsevol publicitat de l’esdeveniment s’ha de posar “a l’espai de la llibreria Claret”, si es vol, es pot utilitzar la forma “a l’espai de:” i introduir-hi el logotip de la llibreria Claret. Totes les altres formes, com per exemple, “la llibreria Claret us convida”, “la llibreria col·labora”,... no estan permeses

Descarrega't les condicions de la Sala fent clic aquí.

Per a més informació: xmartinez@claret.cat

 

 

recorda

Sant Jordi 2020
Sant Jordi 2020

Recomanacions

novetats