Horari: dilluns a divendres 10 - 14 i de 16 - 20. Dissabtes de 10 a 14

100 PROPOSTES SINGULARS DE MENJAR I BEURE A CATALUNYA

sinopsi

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un estat d'embriaguesa; receptes dels homes de mar -dels pescadors que amb quatre rampoines feien un plat-; de la gent de muntanya -dels pastors que adaptaven la cuina als productes de temporada o a allò que portaven al sarró-, o postres de marcada tradició àrab, de l'època en què els sarraïns ocuparen les nostres terres. Salvaguardar el nostre passat és recuperar la memòria d'un país, en aquest cas per mitjà de la gastronomia, que va lligada a tots els sentits: gust, olfacte, vista, oïda i tacte.

fitxa tècnica

títol
100 PROPOSTES SINGULARS DE MENJAR I BEURE A CATALUNYA
isbn 9788490349519
data de publicació 01/10/2020
col·lecció Via Augusta
número d'edicions 1
dades del llibre 187 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

12,82 €
13,50 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 16:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un estat d'embriaguesa; receptes dels homes de mar -dels pescadors que amb quatre rampoines feien un plat-; de la gent de muntanya -dels pastors que adaptaven la cuina als productes de temporada o a allò que portaven al sarró-, o postres de marcada tradició àrab, de l'època en què els sarraïns ocuparen les nostres terres. Salvaguardar el nostre passat és recuperar la memòria d'un país, en aquest cas per mitjà de la gastronomia, que va lligada a tots els sentits: gust, olfacte, vista, oïda i tacte.

títol
100 PROPOSTES SINGULARS DE MENJAR I BEURE A CATALUNYA

isbn 9788490349519
data de publicació 01/10/2020
col·lecció Via Augusta
número d'edicions 1
dades del llibre 187 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts