Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dilluns 30 de novembre

Setmana I d'Advent

Sant Andreu, apòstol

 

Festa

Segons els Evangelis, Andreu, fill de Betsaida (Jn 1,44) i germà de Pere (Mt 4,18), fou primerament deixeble de Joan Baptista i, després, de Jesús, a qui portà també el seu germà (Jn 1,35-42). L’Evangeli de Joan ens el presenta amb un bon esperit missioner: en el relat dels pans (Jn 6,8) i en el contacte d’uns gentils amb Jesús (Jn 12,22). Segons una tradició, va predicar l’Evangeli a Grècia i a l’Àsia Menor i fou crucificat a Acaia en una creu en forma d’X (‘creu de Sant Andreu’). És el patró de l’Església de Constantinoble.

Oració col·lecta

Senyor, us supliquem humilment que no deixi mai d’intercedir per l’Església l’apòstol Sant Andreu, que la serví com a evangelitzador i pastor.

125 RECETAS DE PAN PASO A PASO

sinopsi

Más de 125 recetas clásicas, sencillas de elaborar y muy accesibles, extraídas de Pasteles, pastas, galletas, merengues, tartas, panes, dulces y salados. Con un nuevo estilo fotográfico paso a paso que detalla cada etapa del proceso con respecto a cada técnica clave. Incluye los clásicos favoritos del mundo y panes artesanos, dulces, planos, crujientes y rápidos. Hacer pan en casa atemoriza a más de un pastelero doméstico. Si bien lo común es contar con una máquina de hacer pan, si usa sus manos para conocer su masa podrá hacer pan de calidad. Con una práctica reflexiva, podrá producir panes artesanales de calidad y ahorrarse una fortuna. Si algo sale mal, averigüe por qué. En este libro encontrará numerosas respuestas a tiempos, temperaturas, leudados, hornos... así como consejos personales de la autora.   Cada receta comienza con información sobre el número de porciones, el tiempo de preparación (que incluye refrigeración, leudado), el tiempo de cocción, y si es posible congelar ya sea el producto terminado o durante una etapa de la preparación. Al final de la receta se informa acerca de si los productos horneados se pueden almacenar y, si es así, durante cuánto tiempo.

fitxa tècnica

títol
125 RECETAS DE PAN PASO A PASO
isbn 9788416138524
data de publicació 01/09/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano


5,65 €
5,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Más de 125 recetas clásicas, sencillas de elaborar y muy accesibles, extraídas de Pasteles, pastas, galletas, merengues, tartas, panes, dulces y salados. Con un nuevo estilo fotográfico paso a paso que detalla cada etapa del proceso con respecto a cada técnica clave. Incluye los clásicos favoritos del mundo y panes artesanos, dulces, planos, crujientes y rápidos. Hacer pan en casa atemoriza a más de un pastelero doméstico. Si bien lo común es contar con una máquina de hacer pan, si usa sus manos para conocer su masa podrá hacer pan de calidad. Con una práctica reflexiva, podrá producir panes artesanales de calidad y ahorrarse una fortuna. Si algo sale mal, averigüe por qué. En este libro encontrará numerosas respuestas a tiempos, temperaturas, leudados, hornos... así como consejos personales de la autora.   Cada receta comienza con información sobre el número de porciones, el tiempo de preparación (que incluye refrigeración, leudado), el tiempo de cocción, y si es posible congelar ya sea el producto terminado o durante una etapa de la preparación. Al final de la receta se informa acerca de si los productos horneados se pueden almacenar y, si es así, durante cuánto tiempo.

títol
125 RECETAS DE PAN PASO A PASO

isbn 9788416138524
data de publicació 01/09/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts