Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dilluns 19 d'octubre

Setmana XXIX de durant l'any

Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Afegeix el santoral al teu calendari 

La Mare de Déu de la Salut

 

19 d’octubre : LA MARE DE DÉU DE LA SALUT

Solemnitat a la diòcesi de Terrassa

A finals del segle XVII, als afores de Sabadell, en l’anomenada Serra de Sant Iscle, començà a ser-hi venerada la imatge de la Mare de Déu de la Salut. El 1882 fou inaugurat l’actual santuari, completat amb el campanar (1907) i el cambril (1928) i refet totalment després dels greus desperfectes del 1936. Erigit el nou bisbat de Terrassa, la Mare de Déu sota l’advocació de la Salut fou proclamada el 2008 patrona de la diòcesi. La data d’avui correspon a la coronació canònica de la Imatge, el dia 19 d’octubre del 1947.

Oració col·lecta

En celebrar la solemnitat de la Mare de Déu de la Salut, us demanem, Senyor, que concediu als vostres servents de fruir sempre de salut en el cos i en l’esperit; i per la intercessió de la gloriosa sempre Verge Maria, allibereu-nos de la tristesa de la vida present i doneu-nos l’alegria de la vida futura.

Veure més...

 

ALIMENTACIÓN VEGANA

sinopsi

Los métodos modernos de cria de animales para consumirlos y la pesca masiva estan destruyendo el planeta.
No solo se alimenta a los cerdos, pollos y vacas con comida de dudosa salubridad, sino que se les proporcionan una cantidad ingente de medicamentos de síntesis química para que el negocio del engorde sea más rentable. Los sistemas de pesca no son mejores: se utilizan indiscriminadamente métodos poco adecuados pero muy productivos, con lo que se sacrifica a innumerables especies en pro del enriquecimiento de la industria alimentaria. Según el principio "somos lo que comemos" deberíamos preocuparnos por la procedencia de lo que ponemos en el plato. Aparte de la calidad, el sufrimiento al que son sometidos los animales en su crianza y sacrificio llega a nuestras células y se integra en nuestro ser. En cambio, la dieta vegana, se preocupa por la calidad de vida de toda la cadena trófica. Al abandonar el consumo de alimentos de origen animal, contribuímos a la salud no solo de nuestra familia, sino del planeta entero. En este libro, encontraremos detallados los sistemas de producción que es preferible evitar. Además, tendremos información de todos los beneficios y ventajas de la dieta vegana y treinta deliciosas recetas de platós completamente saludables.

fitxa tècnica

títol
ALIMENTACIÓN VEGANA
isbn 9788415541608
data de publicació 01/11/2012
editorial RBA Integral
col·lecció SUSHI BOOKS
número d'edicions 1
dades del llibre 429 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

19,00 €
20,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Los métodos modernos de cria de animales para consumirlos y la pesca masiva estan destruyendo el planeta.
No solo se alimenta a los cerdos, pollos y vacas con comida de dudosa salubridad, sino que se les proporcionan una cantidad ingente de medicamentos de síntesis química para que el negocio del engorde sea más rentable. Los sistemas de pesca no son mejores: se utilizan indiscriminadamente métodos poco adecuados pero muy productivos, con lo que se sacrifica a innumerables especies en pro del enriquecimiento de la industria alimentaria. Según el principio "somos lo que comemos" deberíamos preocuparnos por la procedencia de lo que ponemos en el plato. Aparte de la calidad, el sufrimiento al que son sometidos los animales en su crianza y sacrificio llega a nuestras células y se integra en nuestro ser. En cambio, la dieta vegana, se preocupa por la calidad de vida de toda la cadena trófica. Al abandonar el consumo de alimentos de origen animal, contribuímos a la salud no solo de nuestra familia, sino del planeta entero. En este libro, encontraremos detallados los sistemas de producción que es preferible evitar. Además, tendremos información de todos los beneficios y ventajas de la dieta vegana y treinta deliciosas recetas de platós completamente saludables.

títol
ALIMENTACIÓN VEGANA

isbn 9788415541608
data de publicació 01/11/2012
editorial RBA Integral
col·lecció SUSHI BOOKS
número d'edicions 1
dades del llibre 429 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts