660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dissabte 21 de setembre

Setmana XXIV durant l'any

Afegeix el santoral al teu calendari 

Dia Internacional de la Pau

Dia Mundial del Alzheimer

 

 

Sant Mateu, apòstol i evangelista

 

Festa

L’Evangeli que porta el seu nom, el descriu com un publicà cridat per Jesús que ho deixà tot i el va seguir (Mt 9,9), formant part dels Dotze. La tradició explica que va dur la Bona Nova de Jesús a les regions dels parts, a Pèrsia i a Etiòpia. “La joia de l’Evangeli la van experimentar els primers que van sentir predicar els Apòstols” (Papa Francesc).

Oració col·lecta

Oh Déu, amb la vostra misericòrdia inefable, vau escollir el publicà Mateu per convertir-lo en apòstol; feu que, amb el seu exemple i la seva intercessió, també nosaltres us seguim i ens unim fermament a Vós.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

ALTA COCINA EN TU MESA

APRENDE A COCINAR CON LOS CHEFS DE LE CORDON BLEU

sinopsi

Le Cordon Bleu, la histórica escuela de alta cocina te presenta un libro con el que aprenderás a cocinar a otro nivel.

Cuarenta y cinco platos con fotografías del paso a paso, más de treinta técnicas imprescindibles y un glosario de términos culinarios te acercarán a la alta cocina de una forma práctica y real.

Con alimentos de nuestra tierra, productos de temporada y elaboraciones de distintas dificultades, serás capaz de crecer en tu cocina y de disfrutar en los fogones como nunca lo has hecho.

No necesitas un don especial ni experiencia previa. Solo curiosidad y tiempo. Acércate al mundo de los grandes chefs con este curso básico de Alta cocina en tu mesa.

fitxa tècnica

títol
ALTA COCINA EN TU MESA
isbn 9788467046700
data de publicació 01/10/2016
editorial Espasa
número d'edicions 1
dades del llibre 349 pàg.
dimensions 25,50 x 19,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

23,65 €
24,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Le Cordon Bleu, la histórica escuela de alta cocina te presenta un libro con el que aprenderás a cocinar a otro nivel.

Cuarenta y cinco platos con fotografías del paso a paso, más de treinta técnicas imprescindibles y un glosario de términos culinarios te acercarán a la alta cocina de una forma práctica y real.

Con alimentos de nuestra tierra, productos de temporada y elaboraciones de distintas dificultades, serás capaz de crecer en tu cocina y de disfrutar en los fogones como nunca lo has hecho.

No necesitas un don especial ni experiencia previa. Solo curiosidad y tiempo. Acércate al mundo de los grandes chefs con este curso básico de Alta cocina en tu mesa.

títol
ALTA COCINA EN TU MESA

isbn 9788467046700
data de publicació 01/10/2016
editorial Espasa
número d'edicions 1
dades del llibre 349 pàg.
dimensions 25,50 x 19,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts