Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dilluns 13 de juliol

Setmana XV de durant l'any

Sant Enric

Coronat pel papa, fou un bon emperador d’Alemanya: promogué la reforma de l’Església i la seva expansió missionera (973-1024).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

BÁSICOS DE LA REPOSTERÍA

PASTELES CON AMOR

sinopsi

En este libro encontrarás 26 recetas base de la repostería, que te permitirán elaborar más de 30 recetas deliciosas y variadas derivadas de postres y pasteles. Las recetas base son aquellas que proveen la base culinaria para la creación de platos más complejos y diversos, en este caso basados en los postres.
El bizcocho de chocolate, el hojaldre, el cheesecake, las trufas, la pasta azucarada, el flan y el brioche son algunos de los ejemplos de recetas base que podrás encontrar en el libro. A partir de estas, podrás disfrutar de los placeres más satisfactorios: tarta de almendras con pistachos y frambuesas, pudin de chocolate y caramelo, donuts, rollo de chocolate y fresas, buñuelos dulces, sándwich helado, éclairs de chocolate, y un largo etcétera. Un total de más de 60 recetas para conseguir dominar el arte de la repostería.

fitxa tècnica

títol
BÁSICOS DE LA REPOSTERÍA
isbn 9788416012770
data de publicació 01/10/2016
col·lecció Otros
número d'edicions 1
dades del llibre 191 pàg.
dimensions 22,00 x 19,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

18,53 €
19,50 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

- Els enviaments es realitzen amb normalitat, excepte si hi ha restriccions d'accès a la zona d'entrega.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€ (Només Espanya Península i Illes Balears).

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En este libro encontrarás 26 recetas base de la repostería, que te permitirán elaborar más de 30 recetas deliciosas y variadas derivadas de postres y pasteles. Las recetas base son aquellas que proveen la base culinaria para la creación de platos más complejos y diversos, en este caso basados en los postres.
El bizcocho de chocolate, el hojaldre, el cheesecake, las trufas, la pasta azucarada, el flan y el brioche son algunos de los ejemplos de recetas base que podrás encontrar en el libro. A partir de estas, podrás disfrutar de los placeres más satisfactorios: tarta de almendras con pistachos y frambuesas, pudin de chocolate y caramelo, donuts, rollo de chocolate y fresas, buñuelos dulces, sándwich helado, éclairs de chocolate, y un largo etcétera. Un total de más de 60 recetas para conseguir dominar el arte de la repostería.

títol
BÁSICOS DE LA REPOSTERÍA

isbn 9788416012770
data de publicació 01/10/2016
col·lecció Otros
número d'edicions 1
dades del llibre 191 pàg.
dimensions 22,00 x 19,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts