Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dissabte 24 d'octubre

Setmana XXIX de durant l'any

Dia de les Nacions Unides

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Antoni Maria Claret

 

24 d’octubre: SANT ANTONI MARIA CLARET, bisbe

Memòria obligatòria

De petit només tenia una dèria: ser fabricant de teixits, com el seu pare. Però ben aviat la va canviar per una altra: ser Apòstol per escampar la Paraula de Déu servint-se de tots els mitjans possibles. Com que no arribava a tot arreu, i la gent “tenia fam de la Paraula de Déu”, va fundar els Missioners del Cor de Maria (“Claretians”). Havia nascut a Sallent (1807), va ser arquebisbe de Cuba i confessor de la reina Isabel II. Va morir exiliat al monestir cistercenc de Fontfreda (1870): “La finalitat que em proposo és que Déu sigui conegut, estimat i servit de tothom” (Autobiografia 202).

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós enfortíreu amb una caritat i una paciència admirables sant Antoni Maria Claret, bisbe, perquè evangelitzés una multitud de pobles. Concediu-nos per la seva intercessió que, cercant per damunt de tot els béns del vostre Regne, ens donem plenament a la salvació dels nostres germans.

Veure més...

BÀSICS DE LA REBOSTERIA

PASTISSOS AMB AMOR

sinopsi

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

fitxa tècnica

títol
BÀSICS DE LA REBOSTERIA
isbn 9788490344972
data de publicació 01/10/2016
col·lecció Altres cuina
número d'edicions 1
dades del llibre 187 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

18,53 €
19,50 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

títol
BÀSICS DE LA REBOSTERIA

isbn 9788490344972
data de publicació 01/10/2016
col·lecció Altres cuina
número d'edicions 1
dades del llibre 187 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts