Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

diumenge 5 de juliol

Setmana XIV durant l'any

Sant Miquel dels Sants

Vigatà que es féu trinitari descalç a Pamplona fins que el van nomenar superior de Valladolid, on moriria de tifus (1625).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

BÀSICS DE LA REBOSTERIA

PASTISSOS AMB AMOR

sinopsi

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

fitxa tècnica

títol
BÀSICS DE LA REBOSTERIA
isbn 9788490344972
data de publicació 01/10/2016
col·lecció Altres cuina
número d'edicions 1
dades del llibre 187 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

18,53 €
19,50 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

- Els enviaments es realitzen amb normalitat, excepte si hi ha restriccions d'accès a la zona d'entrega.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€ (Només Espanya Península i Illes Balears).

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.
El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podràs trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podràs crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.
Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria.

títol
BÀSICS DE LA REBOSTERIA

isbn 9788490344972
data de publicació 01/10/2016
col·lecció Altres cuina
número d'edicions 1
dades del llibre 187 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts