660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimecres 16 de gener

Setmana I durant l'any

Beata Joana Maria Condesa

Jove benestant de València que estiuejava a la platja valenciana de Natzaret, i no va parar fins a fundar les Esclaves de Maria Immaculada (1892) perquè les dones treballadores poguessin tenir formació.

CATALUNYA BULL -PUJADÓ PUIGDOMÈNECH, JUDIT-9788494504129

CATALUNYA BULL

EL LLIBRE DE LES SOPES, ELS RANXOS I LES ESCUDELLES POPULARS

sinopsi

A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D'altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se'n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronòmica popular sigui reconeguda oficialment.
Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per què ens agrada tant l'escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perquè no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d'una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.

fitxa tècnica

títol
CATALUNYA BULL
isbn 9788494504129
data de publicació 01/10/2016
col·lecció SUSHI BOOKS
número d'edicions 1
dades del llibre 300 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

19,00 €
20,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D'altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se'n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronòmica popular sigui reconeguda oficialment.
Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per què ens agrada tant l'escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perquè no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d'una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.

títol
CATALUNYA BULL

isbn 9788494504129
data de publicació 01/10/2016
col·lecció SUSHI BOOKS
número d'edicions 1
dades del llibre 300 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts