660 671 515
    Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimecres 22 de maig

Setmana V de Pasqua

Afegeix el santoral al teu calendari 

Dia Internacional de la Diversitat Biològica

Santa Joaquima de Vedruna

Joaquima de Vedruna (1783-1854), vídua als trenta-tres anys, fundà a Vic, amb nou companyes, l'Institut de les Carmelites de la Caritat (1826), dedicat a l'educació de les noies, particularment de les pobres, i l'as­sistència als malalts abandonats: «Encomaneu-me a Déu, que jo tots los instants só amb vosaltres. Fills: preparem los nostres cors, perquè lo Senyor neixi de nou, posant amb nosaltres noves virtuts» (Carta als seus fills).

 

Avui també celebrem Santa Rita de Càssia: Després de l’assassinat del marit, entrà al monestir de les Agustines (1371-1457). Molt popular.

CHOCOLATE

50 RECETAS FÁCILES

sinopsi

¡Oh!, chocolate!negro, con leche o blanco. Con toques de vainilla, regaliz o café; condimentado con frutos secos o licor; combinado con peras, fresas o naranjas... ¿hay algo más irresistible, más agradable y tentador? ¿Cómo expresar el placer de saborear un praliné, el crujido que se produce al morder una tableta, o la infinita dulzura de un chocolate caliente? ¿Qué decir sobre la sensación que nos proporciona el degustar una mus, el encuentro con almendras y avellanas, la mezcla del caramelo o simplemente la visión de una montaña de profiteroles?

fitxa tècnica

títol
CHOCOLATE
isbn 978-84-15372-44-8
data de publicació 15/03/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 127 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

9,50 €
10,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes + 50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

¡Oh!, chocolate!negro, con leche o blanco. Con toques de vainilla, regaliz o café; condimentado con frutos secos o licor; combinado con peras, fresas o naranjas... ¿hay algo más irresistible, más agradable y tentador? ¿Cómo expresar el placer de saborear un praliné, el crujido que se produce al morder una tableta, o la infinita dulzura de un chocolate caliente? ¿Qué decir sobre la sensación que nos proporciona el degustar una mus, el encuentro con almendras y avellanas, la mezcla del caramelo o simplemente la visión de una montaña de profiteroles?

títol
CHOCOLATE

isbn 978-84-15372-44-8
data de publicació 15/03/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 127 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts