Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dimarts 24 de novembre

Setmana XXXIV de durant l'any

Sant Andreu Dung-Lac i companys, prevere, i companys, màrtirs

 

Memòria obligatòria

Entre els 117 màrtirs del Vietnam canonitzats el 19 de juny de 1989, destaca Andreu Dung-Lac, que desplegà gran activitat sacerdotal i sofrí persecucions, fins a rebre el martiri per decapitació el 21 de desembre del 1839: ‘Enmig de tots aquests turments, que solen espantar els altres, per la gràcia de Déu estic ple de goig i d’alegria, perquè no estic sol, estic amb Crist, perquè la seva misericòrdia dura per sempre’ (Carta de Pau, un company seu).

Oració col·lecta

Oh Déu, font i origen de tota paternitat, Vós que vau fer que els sants màrtirs Andreu i els seus companys fossin fidels a la Creu del vostre Fill fins a vessar la sang, concediu-nos, per la seva intercessió, que, propagant el vostre amor entre els germans, puguem ser, de nom i de fet, fills vostres.

CHOCOLATE

50 RECETAS FÁCILES

sinopsi

¡Oh!, chocolate!negro, con leche o blanco. Con toques de vainilla, regaliz o café; condimentado con frutos secos o licor; combinado con peras, fresas o naranjas... ¿hay algo más irresistible, más agradable y tentador? ¿Cómo expresar el placer de saborear un praliné, el crujido que se produce al morder una tableta, o la infinita dulzura de un chocolate caliente? ¿Qué decir sobre la sensación que nos proporciona el degustar una mus, el encuentro con almendras y avellanas, la mezcla del caramelo o simplemente la visión de una montaña de profiteroles?

fitxa tècnica

títol
CHOCOLATE
isbn 978-84-15372-44-8
data de publicació 15/03/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 127 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

9,50 €
10,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

¡Oh!, chocolate!negro, con leche o blanco. Con toques de vainilla, regaliz o café; condimentado con frutos secos o licor; combinado con peras, fresas o naranjas... ¿hay algo más irresistible, más agradable y tentador? ¿Cómo expresar el placer de saborear un praliné, el crujido que se produce al morder una tableta, o la infinita dulzura de un chocolate caliente? ¿Qué decir sobre la sensación que nos proporciona el degustar una mus, el encuentro con almendras y avellanas, la mezcla del caramelo o simplemente la visión de una montaña de profiteroles?

títol
CHOCOLATE

isbn 978-84-15372-44-8
data de publicació 15/03/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 127 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts