La Missa de cada dia

Més informació aquí

tancar

dilluns 22 de gener

Setmana III de durant l'any

Santa Agnès i Sant Vicenç
Santa Agnès i Sant Vicenç

Dos nous màrtirs de la persecució de Dioclecià (305): Agnès a Roma, tot just als 12 anys; i Vicenç, diaca a Saragossa i mort a València, d’on és patró.

COCINA -NORMAN, JILL-978-0-241-25340-3

COCINA

TODAS LAS TÉCNICAS Y RECETAS PASO A PASO

sinopsi

Técnicas y recetas paso a paso de los chefs más exitosos del mundo: Ferrán Adrià, Marcus Wareing, Charlie Trotter o Ken Hom¿Cuál es el secreto para hornear buen pan? ¿Cómo debe cocinarse una langosta fresca? Aprenda todas las técnicas y desarrolle nuevas formas de cocinar siguiendo los útiles consejos paso a paso de los mejores chefs del mundo.El libro, de gran formato, está dividido en bloques que repasan las principales técnicas y elaboraciones, entre las que destacan los capítulos dedicados a la cocina latinoamericana, la exótica cocina tailandesa, las espumas, los postres franceses o la rica cocina de Oriente Medio entre muchas otras especialidades.

fitxa tècnica

títol
COCINA
autor
NORMAN, JILL
isbn 978-0-241-25340-3
data de publicació 01/04/2016
editorial DK
número d'edicions 1
dades del llibre 1500 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

28,41 €
29,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts* 
*Comandes +50€.

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

-O pot recollir-lo a la botiga.

els més venuts