Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimarts 26 de maig

Setmana VII de Pasqua

Sant Felip de Neri

Florentí de naixement (1515), educat pels dominics, fou de temperament bo i pacífic. Als disset anys tingué contacte amb els monjos de Montecassino que el marcaren espiritualment. L’alegria i el bon humor eren característics en ell, però també era gran el seu amor a Déu que expandia a l’entorn. Fundà la Congregació de l’Oratori per mantenir viva la fe del poble.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

COCINA VASCA

PAISAJES, PRODUCTOS, RECETAS...UN VIAJE CULINARIO POR LO MEJOR DEL TURISMO Y LA.

sinopsi

Este libro propone un apasionante viaje culinario por el País Vasco. En nuestra andadura atravesaremos las regiones y ciudades más emblemáticas, descubriendo los secretos de su gastronomía. Conoceremos los productos, las preparaciones y costumbres que le dan identidad y la han llevado a ocupar un lugar propio entre las mejo res del mundo. Un completo recorrido que comienza en los típicos pintxos y no se olvida, por supuesto, de sus quesos, vinos, pescados o exquisitos dulces vascos.

fitxa tècnica

títol
COCINA VASCA
autor
AAVV
isbn 978-84-15401-69-8
data de publicació 01/08/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 397 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


11,39 €
11,99 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

- Els enviaments es realitzen amb normalitat, excepte si hi ha restriccions d'accès a la zona d'entrega.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Este libro propone un apasionante viaje culinario por el País Vasco. En nuestra andadura atravesaremos las regiones y ciudades más emblemáticas, descubriendo los secretos de su gastronomía. Conoceremos los productos, las preparaciones y costumbres que le dan identidad y la han llevado a ocupar un lugar propio entre las mejo res del mundo. Un completo recorrido que comienza en los típicos pintxos y no se olvida, por supuesto, de sus quesos, vinos, pescados o exquisitos dulces vascos.

títol
COCINA VASCA
autor
AAVV

isbn 978-84-15401-69-8
data de publicació 01/08/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 397 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts