Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dilluns 25 de gener

Setmana III durant l'any

La conversió de Sant Pau, apòstol

 

Festa

Camí de Damasc, el fariseu Saule de Tars descobreix que Jesús Ressuscitat s’identifica amb els cristians que ell persegueix. Tota la seva vida li queda marcada: ‘Ja no sóc jo qui visc; és Crist qui viu en mi’ (Ga 2,20a). ‘Perquè per a mi, viure és Crist, i morir m’és un guany’ (Fl 1,21). ‘L’amor del Crist ens empeny’ (2Co 5,14a). ‘Sigueu imitadors meus, com jo ho sóc de Crist’ (1Co 11,1). Amb molt d’encert, l’any 1908 s’inicià la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que des d’aleshores se celebra cada any del 18 al 25 de gener.

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós que heu evangelitzat tot el món amb la predicació de l’Apòstol Sant Pau, feu que els qui avui celebrem la seva Conversió, imitant el seu exemple, siguem en el món testimonis de la vostra veritat.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

COCINA VASCA

PAISAJES, PRODUCTOS, RECETAS...UN VIAJE CULINARIO POR LO MEJOR DEL TURISMO Y LA.

sinopsi

Este libro propone un apasionante viaje culinario por el País Vasco. En nuestra andadura atravesaremos las regiones y ciudades más emblemáticas, descubriendo los secretos de su gastronomía. Conoceremos los productos, las preparaciones y costumbres que le dan identidad y la han llevado a ocupar un lugar propio entre las mejo res del mundo. Un completo recorrido que comienza en los típicos pintxos y no se olvida, por supuesto, de sus quesos, vinos, pescados o exquisitos dulces vascos.

fitxa tècnica

títol
COCINA VASCA
autor
AAVV
isbn 978-84-15401-69-8
data de publicació 01/08/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 397 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


11,39 €
11,99 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Este libro propone un apasionante viaje culinario por el País Vasco. En nuestra andadura atravesaremos las regiones y ciudades más emblemáticas, descubriendo los secretos de su gastronomía. Conoceremos los productos, las preparaciones y costumbres que le dan identidad y la han llevado a ocupar un lugar propio entre las mejo res del mundo. Un completo recorrido que comienza en los típicos pintxos y no se olvida, por supuesto, de sus quesos, vinos, pescados o exquisitos dulces vascos.

títol
COCINA VASCA
autor
AAVV

isbn 978-84-15401-69-8
data de publicació 01/08/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 397 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts