Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dimecres 20 de gener

Setmana II durant l'any

Sant Sebastià, màrtir

 

Memòria lliure

És un dels més famosos màrtirs de Roma de la tradició occidental (segle III). Figura entre els protectors de la ciutat juntament amb Pere i Pau. La Vida, molt llegendària, el fa ciutadà de Narbona i educat a Milà. La iconografia el presenta lligat a un tronc, despullat, i amb el cos travessat per nombroses sagetes. El seu sepulcre a la Via Àpia ad Catacumbas, fou ben aviat venerat. És el patró de la Ciutat de Mallorca.

Oració col·lecta

Concediu-nos, Senyor, l’esperit de fortalesa, perquè, alliçonats amb l’exemple gloriós del vostre màrtir Sant Sebastià, aprenguem d’obeir-vos a Vós abans que els homes.

 

Avui també celebrem Sant Fabià: Màrtir a Roma. El Papa Fabià (236-250) durant la persecució de Deci.

 

 

 

 

 

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

COCINA VEGANA

RECETARIO DE COCINA

sinopsi

Ser vegano no significa que no se disfrute comiendo bien, con una alimentación rica y diversificada, sino todo lo contrario. Este libro propone una gran variedad de platos, desde aperitivos a postres, confituras y panes, pasando por primeros platos y platos principales, para disfrutar día a día o en ocasiones especiales en compañía de la familia y los amigos.

fitxa tècnica

títol
COCINA VEGANA
isbn 978-84-9928-351-7
data de publicació 01/06/2015
editorial TIKAL EDICIONES
número d'edicions 1
dades del llibre 60 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano


9,46 €
9,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Ser vegano no significa que no se disfrute comiendo bien, con una alimentación rica y diversificada, sino todo lo contrario. Este libro propone una gran variedad de platos, desde aperitivos a postres, confituras y panes, pasando por primeros platos y platos principales, para disfrutar día a día o en ocasiones especiales en compañía de la familia y los amigos.

títol
COCINA VEGANA

isbn 978-84-9928-351-7
data de publicació 01/06/2015
editorial TIKAL EDICIONES
número d'edicions 1
dades del llibre 60 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts