Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

diumenge 1 de novembre

Setmana XXXI de durant l'any

Solemnitat de Tots els Sants

 

Solemnitat

Només Déu és sant, sant, sant, que vol dir sant del tot. Tots els éssers que Ell ha creat participen de la seva santedat en graus diversos, segons la seva naturalesa i disposició. Així doncs, un sant no és algú que es fa a si mateix amb un esforç herculi d’autosuperació, sinó algú que es deixa fer per Déu, que es deixa arrossegar pel seu vertigen d’amor, fins que esdevé transparent.

La solemnitat d’avui és, en primer lloc, una memòria de la santedat que ha configurat tantes persones, moltes d’elles oblidades, al llarg de tota la història. Així, a més dels sants oficials, podem venerar els sants que hem tingut més a prop.

És, també, el repte de viure un camí de santedat en el present de les nostres vides. L’Evangeli de les Benaurances és el full de ruta que Jesús mateix ens proposa.

És, finalment, una mirada cap a la meta vers on ens encaminem, quan Déu ho sigui tot en tots, quan es manifestarà la nostra identitat més autèntica i serem semblants a Ell, perquè el veurem tal com és.

Oració col·lecta

Déu omnipotent i etern, que ens doneu el goig de celebrar, en una sola festivitat, els mèrits de tots els vostres Sants; concediu-nos ben abundosa la vostra misericòrdia, gràcies a tants intercessors.

Veure més...

COCINAR

UNA HISTORIA NATURAL DE LA TRANSFORMACIÓN

sinopsi

¿Qué entendemos hoy por cocinar , cuando según los sondeos no dedicamos a esta actividad más de 27 minutos al día (y gran parte de ellos transcurren frente al microondas)? Pollan hace un recorrido histórico a partir de cuatro elementos que relaciona con cuatro formas generales de cocción, con ciertos platos y con distintas formas de concebir la vida: 1) Fuego: la cocción directa con el fuego, las
brasas, una forma de comunidad, una actitud épica, masculina, exterior y sacerdotal; 2) Agua: la elaboración de los alimentos interponiendo un líquido entre ellos y el fuego, una forma de cocina interior, larga, mágica y femenina; 3) Tierra: es decir, la cocción por fermentación, por la acción de las bacterias, como el queso o la cerveza, la espera en sótanos húmedos; 4) Aire: identificado con la elaboración del pan, con la espera, la mezcla de la masa y la acción de las levaduras.

fitxa tècnica

títol
COCINAR
isbn 9788499923659
data de publicació 13/02/2014
número d'edicions 1
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


21,76 €
22,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

¿Qué entendemos hoy por cocinar , cuando según los sondeos no dedicamos a esta actividad más de 27 minutos al día (y gran parte de ellos transcurren frente al microondas)? Pollan hace un recorrido histórico a partir de cuatro elementos que relaciona con cuatro formas generales de cocción, con ciertos platos y con distintas formas de concebir la vida: 1) Fuego: la cocción directa con el fuego, las
brasas, una forma de comunidad, una actitud épica, masculina, exterior y sacerdotal; 2) Agua: la elaboración de los alimentos interponiendo un líquido entre ellos y el fuego, una forma de cocina interior, larga, mágica y femenina; 3) Tierra: es decir, la cocción por fermentación, por la acción de las bacterias, como el queso o la cerveza, la espera en sótanos húmedos; 4) Aire: identificado con la elaboración del pan, con la espera, la mezcla de la masa y la acción de las levaduras.

títol
COCINAR

isbn 9788499923659
data de publicació 13/02/2014
número d'edicions 1
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts