Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dilluns 25 de gener

Setmana III durant l'any

La conversió de Sant Pau, apòstol

 

Festa

Camí de Damasc, el fariseu Saule de Tars descobreix que Jesús Ressuscitat s’identifica amb els cristians que ell persegueix. Tota la seva vida li queda marcada: ‘Ja no sóc jo qui visc; és Crist qui viu en mi’ (Ga 2,20a). ‘Perquè per a mi, viure és Crist, i morir m’és un guany’ (Fl 1,21). ‘L’amor del Crist ens empeny’ (2Co 5,14a). ‘Sigueu imitadors meus, com jo ho sóc de Crist’ (1Co 11,1). Amb molt d’encert, l’any 1908 s’inicià la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que des d’aleshores se celebra cada any del 18 al 25 de gener.

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós que heu evangelitzat tot el món amb la predicació de l’Apòstol Sant Pau, feu que els qui avui celebrem la seva Conversió, imitant el seu exemple, siguem en el món testimonis de la vostra veritat.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

COMER EN ESPAÑA

DE LA SUBSISTENCIA A LA VANGUARDIA

sinopsi

Un repaso a la alimentación en nuestro país desde los años veinte hasta nuestros días. La cocina es uno de los temas más interesantes que se pueden abordar para conocer la realidad y la evolución de un país. Partiendo de los años 30, Inés Butrón, hace una recorrido por los principales platos e ingredientes, la forma de cocinar y condimentar pasando por la manera de servir y de comer. En un libro de cocina y de antropología, (no de recetas) de alimentos y de recuerdos de otra España, Butrón ha conseguido un texto lleno de brío que recoge casi 100 años de modos y formas de comer en España. El libro se completa con la cocina de vanguardia y sus problemas.

fitxa tècnica

títol
COMER EN ESPAÑA
isbn 9788499421179
data de publicació 01/11/2011
número d'edicions 1
dades del llibre 304 pàg.
dimensions 15,00 x 23,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


20,81 €
21,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Un repaso a la alimentación en nuestro país desde los años veinte hasta nuestros días. La cocina es uno de los temas más interesantes que se pueden abordar para conocer la realidad y la evolución de un país. Partiendo de los años 30, Inés Butrón, hace una recorrido por los principales platos e ingredientes, la forma de cocinar y condimentar pasando por la manera de servir y de comer. En un libro de cocina y de antropología, (no de recetas) de alimentos y de recuerdos de otra España, Butrón ha conseguido un texto lleno de brío que recoge casi 100 años de modos y formas de comer en España. El libro se completa con la cocina de vanguardia y sus problemas.

títol
COMER EN ESPAÑA

isbn 9788499421179
data de publicació 01/11/2011
número d'edicions 1
dades del llibre 304 pàg.
dimensions 15,00 x 23,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts