660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dijous 24 de gener

Setmana II durant l'any

Sant Francesc de Sales, bisbe i doctor de l'Església

 

Memòria obligatòria

Francesc de Sales (1567-1612), bisbe de Ginebra, fou essencialment un pastor que destacà pel seu humanisme religiós: ‘en qualsevol situació en què ens trobem, podem i hem d’aspirar a la vida perfecta’ (‘Introducció a la vida devota’). Amb Joana de Chantal funda l’Orde de la Visitació. És patró dels periodistes.

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós heu volgut que el bisbe Sant Francesc de Sales es fes tot per a tots, cercant el bé dels homes; concediu-nos que, seguint el seu exemple, manifestem la suavitat del vostre amor en el servei dels nostres germans.

CUINA DE DIVENDRES -NOGUÉ, PEP-978-84-9034-312-8

CUINA DE DIVENDRES

LES RECEPTES DE PEP NOGUÉ

sinopsi

El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l''Espartac Peran i tota la colla del programa Divendres, de TV3, que es fa cada tarda, de dilluns a divendres. S''ho passen bé i això es nota. Aprenen un fotimer de coses a cada poble on van. La cuina de cada indret i els aliments que hi troben són importants per conèixer cada dia més el nostre patrimoni, però encara ho és més aprendre-ho de la veu, les mans, les rialles i les mirades de les persones que s''hi van trobant. Descobriu tota la saviesa que ens regala aquesta bona gent. Que us vagi de gust!

fitxa tècnica

títol
CUINA DE DIVENDRES
autor
NOGUÉ, PEP
isbn 978-84-9034-312-8
data de publicació 01/04/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 100 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán


9,46 €
9,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l''Espartac Peran i tota la colla del programa Divendres, de TV3, que es fa cada tarda, de dilluns a divendres. S''ho passen bé i això es nota. Aprenen un fotimer de coses a cada poble on van. La cuina de cada indret i els aliments que hi troben són importants per conèixer cada dia més el nostre patrimoni, però encara ho és més aprendre-ho de la veu, les mans, les rialles i les mirades de les persones que s''hi van trobant. Descobriu tota la saviesa que ens regala aquesta bona gent. Que us vagi de gust!

títol
CUINA DE DIVENDRES
autor
NOGUÉ, PEP

isbn 978-84-9034-312-8
data de publicació 01/04/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 100 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts