Memòria lliure
És un dels més famosos màrtirs de Roma de la tradició occidental (segle III). Figura entre els protectors de la ciutat juntament amb Pere i Pau. La Vida, molt llegendària, el fa ciutadà de Narbona i educat a Milà. La iconografia el presenta lligat a un tronc, despullat, i amb el cos travessat per nombroses sagetes. El seu sepulcre a la Via Àpia ad Catacumbas, fou ben aviat venerat. És el patró de la Ciutat de Mallorca.
Oració col·lecta
Concediu-nos, Senyor, l’esperit de fortalesa, perquè, alliçonats amb l’exemple gloriós del vostre màrtir Sant Sebastià, aprenguem d’obeir-vos a Vós abans que els homes.
Avui també celebrem Sant Fabià: Màrtir a Roma. El Papa Fabià (236-250) durant la persecució de Deci.
Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.
Cuinem en família és una obra que us vol engrescar a compartir amb els més petits una estona entretinguda i distesa davant de la cuina. Una selecció dels millors xefs europeus us hi volen ajudar. Ells han adaptat un dels seus plats "estrella", mantenint tot l'esperit de la recepta principal, i expliquen pas a pas tot el procés, diferenciant les feines de grans i petits per aconseguir un resultat que faci les delícies dels comensals.
Inclou 20 receptes dels cuiners reconeguts:
Mauro Colagreco, Heston Blumenthal, Andoni Luis i Haritz Adúriz, Carles Gaig, Peppe Guida, Frank Giovanni, Rocco Iannone, Joan Roca, Paquita i Lolita Rexach, Bart de Pooter, Carme Ruscalleda, Mathias Dahlagren, Pedro Subijana, Georges Blanc, Juan Mari i Elena Arzak, Hans Haas, Benoït Violier, Jean André Charial, Martín Berasategui, Javier de las Muelas.
-Pot rebre-ho demà*
*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.
Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)
Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.
-O pot recollir-lo a la botiga.
Cuinem en família és una obra que us vol engrescar a compartir amb els més petits una estona entretinguda i distesa davant de la cuina. Una selecció dels millors xefs europeus us hi volen ajudar. Ells han adaptat un dels seus plats "estrella", mantenint tot l'esperit de la recepta principal, i expliquen pas a pas tot el procés, diferenciant les feines de grans i petits per aconseguir un resultat que faci les delícies dels comensals.
Inclou 20 receptes dels cuiners reconeguts:
Mauro Colagreco, Heston Blumenthal, Andoni Luis i Haritz Adúriz, Carles Gaig, Peppe Guida, Frank Giovanni, Rocco Iannone, Joan Roca, Paquita i Lolita Rexach, Bart de Pooter, Carme Ruscalleda, Mathias Dahlagren, Pedro Subijana, Georges Blanc, Juan Mari i Elena Arzak, Hans Haas, Benoït Violier, Jean André Charial, Martín Berasategui, Javier de las Muelas.