DAMIÀ EL CARTOIXÀ I LA GUERRA DELS SEGADORS

5% descompte exclusiu web

20,00 

19,00 

20,00 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

DAMIÀ EL CARTOIXÀ I LA GUERRA DELS SEGADORS

Damià el cartoixà i la guerra dels Segadors és una novel·la històrica ambientada en la Catalunya de la primera meitat del segle XVIII.
Vol donar resposta a qüestions com ara com era la vida en aquella època, quin era el modus vivendi d’una sèrie d’homes que formaven part de l’orde dels cartoixans i què va succeir, realment, a la guerra dels Segadors.
En aquesta història apareixen dibuixades quatre generacions, des de l’avi Pasqual, passant per n’Hug, vingut de França, continuant amb en Damià, el protagonista principal, i acabant amb en Guifré, un dels seus fills.
Tot comença en un mas del Sant Boi de Llobregat de principis del segle XVII on viu en Pasqual, pagès vidu, amb la seva filla Laia. Aquí naixerà en Damià, que haurà de fer-se eclesiàstic, i ho farà, coses de l’atzar, a la cartoixa de Montalegre. Moltes coses passaran fins que torni a la cartoixa, després d’haver-ne sortit.
Dels mateixos autors, s’ha publicat Els fills d’en Damià i les llàgrimes de sal, continuació de la història presentada en aquest primer volum, de la que ja s’està preparant una tercera part.