660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

divendres 23 d'agost

Setmana XX durant l'any

Dia Internacional per al record del comerç d'esclaus i la seva abolició

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Santa Rosa de Lima

La primera santa canonitzada del continent americà era terciària dominica, i pregava i atenia els malalts (1586-1617).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

DE TAPAS CON QUIQUE DACOSTA

sinopsi

Quique Dacosta, prestigioso chef poseedor de 3 estrellas Michelin, nos invita a probar en nuestra cocina sus tapas más creativas y emblemáticas.Las tapas de Quique Dacosta hunden sus raíces en el Mediterráneo y saben conjugarse con lo mejor de la cocina contemporánea mundial. Cocinar las tapas clásicas de nuestra geografía de una manera creativa, pero sin perder ni un ápice de sus sabores tradicionales, es lo que propone el prestigioso chef en De tapas con Quique Dacosta.A lo largo de las páginas de este libro se recorren los diferentes conceptos gastronómicos que ha creado Dacosta para cada uno de sus restaurantes: desde unos clásicos ravioli de tortilla de patata que ofrece en su restaurante Mercatbar, hasta un arroz meloso de pato de su gastrobar Vuelve Carolina, pasando por un innovador postre, como el mascarpone con café y chocolate de El Poblet; o su vanguardista mochi de torta del Casar y trufa negra, de Quique Dacosta Restaurante.

fitxa tècnica

títol
DE TAPAS CON QUIQUE DACOSTA
isbn 978-84-16220-12-0
data de publicació 29/03/2016
editorial GRIJALBO
número d'edicions 1
dades del llibre 223 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

21,76 €
22,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Quique Dacosta, prestigioso chef poseedor de 3 estrellas Michelin, nos invita a probar en nuestra cocina sus tapas más creativas y emblemáticas.Las tapas de Quique Dacosta hunden sus raíces en el Mediterráneo y saben conjugarse con lo mejor de la cocina contemporánea mundial. Cocinar las tapas clásicas de nuestra geografía de una manera creativa, pero sin perder ni un ápice de sus sabores tradicionales, es lo que propone el prestigioso chef en De tapas con Quique Dacosta.A lo largo de las páginas de este libro se recorren los diferentes conceptos gastronómicos que ha creado Dacosta para cada uno de sus restaurantes: desde unos clásicos ravioli de tortilla de patata que ofrece en su restaurante Mercatbar, hasta un arroz meloso de pato de su gastrobar Vuelve Carolina, pasando por un innovador postre, como el mascarpone con café y chocolate de El Poblet; o su vanguardista mochi de torta del Casar y trufa negra, de Quique Dacosta Restaurante.

títol
DE TAPAS CON QUIQUE DACOSTA

isbn 978-84-16220-12-0
data de publicació 29/03/2016
editorial GRIJALBO
número d'edicions 1
dades del llibre 223 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts