Va ser un papa tolerant amb els que havien renegat de la fe en les persecucions (s. III).
Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.
EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE - Redux
Després de vendre més de 15.000 exemplars de l'edició de luxe i ser traduïda a 5 idiomes, l'obra definitiva d'El Celler de Can Roca es publica ara a un preu molt més assequible i en un format "redux'', més estàndar i manejable, amb tots els continguts de l'original i il·lustrat a tot color: 480 planes d'història, receptes, processos creatius i valors en què es fonamenta el millor restaurant del món.
En aquest llibre, els tres germans Roca -Joan, Josep i Jordi- expliquen en primera persona els secrets d'un restaurant que sempre s'ha caracteritzat per la seva cuina d'estil lliure, la seva capacitat innovadora i una enorme efervescència creativa generada en sintonia per tres caps pensants. Joan al capdavant de la cuina salada, en Jordi de les postres, i en Josep dels vins i la sala. Al llarg de gairebé 500 planes, els tres germans Roca guien el lector a través de la seva història, la seva filosofia i les tècniques utilitzades en prop de 90 receptes.
L'obra de referència del Celler és un llibre de gran format amb originals acabats de gran qualitat, il·lustrat a tot color amb imatges dels prestigiosos fotògrafs David Ruano i Francesc Guillamet. També inclou un dietari amb les impressions d'un dia viscut al Celler per l'escriptor Josep Maria Fonalleras i un catàleg raonat dels 245 plats més destacats de la història del Celler.
-Pot rebre-ho demà*
*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.
Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)
Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.
-O pot recollir-lo a la botiga.
EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE - Redux
Després de vendre més de 15.000 exemplars de l'edició de luxe i ser traduïda a 5 idiomes, l'obra definitiva d'El Celler de Can Roca es publica ara a un preu molt més assequible i en un format "redux'', més estàndar i manejable, amb tots els continguts de l'original i il·lustrat a tot color: 480 planes d'història, receptes, processos creatius i valors en què es fonamenta el millor restaurant del món.
En aquest llibre, els tres germans Roca -Joan, Josep i Jordi- expliquen en primera persona els secrets d'un restaurant que sempre s'ha caracteritzat per la seva cuina d'estil lliure, la seva capacitat innovadora i una enorme efervescència creativa generada en sintonia per tres caps pensants. Joan al capdavant de la cuina salada, en Jordi de les postres, i en Josep dels vins i la sala. Al llarg de gairebé 500 planes, els tres germans Roca guien el lector a través de la seva història, la seva filosofia i les tècniques utilitzades en prop de 90 receptes.
L'obra de referència del Celler és un llibre de gran format amb originals acabats de gran qualitat, il·lustrat a tot color amb imatges dels prestigiosos fotògrafs David Ruano i Francesc Guillamet. També inclou un dietari amb les impressions d'un dia viscut al Celler per l'escriptor Josep Maria Fonalleras i un catàleg raonat dels 245 plats més destacats de la història del Celler.