Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

divendres 25 de setembre

Setmana XXV durant l'any

Sant Dalmau Moner

Fill de Santa Coloma de Farners (1291) va acabar els seus dies prop d’una cova de Girona.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

EL GRAN LIBRO DE LA COCINA TRADICIONAL

sinopsi

El gran recetario de nuestra gastronomía de la mano del cocinero de TVE, Sergio Fernández. Más de 500 platos tradicionales de la cocina española recogidos en el libro de recetas más completo. Aperitivos, arroces, legumbres, pescados, carnes, postres? todos los productos y alimentos están representados en este libro. Recetas de platos sencillos con el sabor tradicional y con productos de la tierra.

fitxa tècnica

títol
EL GRAN LIBRO DE LA COCINA TRADICIONAL
isbn 9788467046359
data de publicació 10/03/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 500 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

19,86 €
20,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

El gran recetario de nuestra gastronomía de la mano del cocinero de TVE, Sergio Fernández. Más de 500 platos tradicionales de la cocina española recogidos en el libro de recetas más completo. Aperitivos, arroces, legumbres, pescados, carnes, postres? todos los productos y alimentos están representados en este libro. Recetas de platos sencillos con el sabor tradicional y con productos de la tierra.

títol
EL GRAN LIBRO DE LA COCINA TRADICIONAL

isbn 9788467046359
data de publicació 10/03/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 500 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts